Opas: Kuinka PC rakennetaan?

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 1 kommentti

HintaVerkkokaupat

Verkkokauppojen selvästi alhaisempien ylläpitokustannusten ansiosta ne voivat myydä tuotteitaan kivijalkamyymälöihin verrattuna edullisemmin. Ei kannata antaa sen kuitenkaan hämätä, sillä suhteellisen suuret toimituskulut voivat viedä näennäisen säästön. Kannattaa siis ostaa kerralla mahdollisimman paljon yhdellä kertaa ja vain yhdestä paikasta.

Kivijalkamyymälät

Kivijalkamyymälän ylläpito maksaa paljon ja siksi siellä myytävät maksavat enemmän kuin verkossa. Kauppiaat onnistuvat kuitenkin tilaamaan tavaraa niin suurissa erissä, että niiden toimituskustannukset jäävät miniaalisiksi. Kannattaa myös tarkkailla mahdollisia sisäänheittotuotteita, joita myydään tappiolla siinä toivossa että astut kauppaan sisään ja ostat samalla jotakin muuta.

Palvelut

Monesti kuulee sanottavan, että “sitä saa mitä tilaa." Kivijalkamyymälät tarjoavat itse tuotteen lisäksi myös asiantuntevaa palvelua, johon ei verkossa toimivat kilpailijat pysty. Kannattaa myös muistaa, että pienemmät liikkeet joutuvat tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaalleen, jotteivat he valu suurempien ketjujen asiakkaiksi. Suuret ketjut taas eivät välitä niinkään palvelusta, vaan suuresta volyymistä. Verkkokaupat taas sysäävät kaiken huolen sinulle ja myyvät ihan mitä vain mitä haluat sitten ostaakin.

kommentti 1

OneMember

PC Parts Picker on yksi parhasita sivuista johon on hyvä kasata oma komponenttilista.
Se ilmoittaa myös yhteensopivuusongelmista jos niitä tulee vastaan.
Ainakin suurimmat suomalaiset verkkokaupat on tuon listalla edustettuna.Suomeksi: Foorumin säännöt | Foorumin käyttöopas |
In English: Forum rules | Remember to behave |

Kommentoi artikkelia