Arvostelussa Ubuntu 10.04 LTS: Lucid Lynx

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

Testitulokset: Tropics, Sanctuary, And Lightsmark


Heavenin yllättävien löydösten jälkeen ajoimme loput testeistä työpöytäefektit asetettuina pois päältä. Jätimme Nvidian 195.36.15-ajurin koneeseen, sillä päivitys 195.36.24 ei tuonut juuri eroja. Nvidian uusimpien ajurien asentaminen manuaalisesti on tuskallinen operaatio, eikä onnistu helposti henkilöltä, joka ei ole käyttänyt Linuxia paljoa. Työpöytäefektien disablointi on taas yhtä helppoa kuin taustakuvan tai teeman muuttaminen.

UNiGiNE Tropics

UNiGiNE Tropics ajettiin 16x anisotropy päällä 1280x1024-resoluutiolla.Ubuntu 10.04 häviää efektit päällä noin 20 FPS. Ero kutistui umpeen disabloimalla efektit. Käytännössä Tropics on tasapeli.

UNiGiNE Sanctuary

Sanctuary ajettiin 16x anisotropy päällä 1280x1024-resoluutiolla.Lucid häviää taas vanhemmalle LTS-julkaisulle. Mutta taas kerran ero pienentyy ilman työpöytäefektejä, jättäen Hardyn vain kolmen FPS:n johtoon.

Lightsmark 2008Tämä on hieman kummallista. Hardy voittaa yhä Lucidin, vaikka efektit ovatkin poissa päältä.

kommentti 1

Anonymous User

Täsmälleen samaa mieltä noista vasemmalle siirretyistä napeista. Aina kun asennan johonkin koneeseen ubuntun, ne siirtyvät välittömästi oikealle. Tämä ei haittaisi niin paljon jos ne saisi suht helposti muutettua, mutta kun se on vielä niin hankalaa...

Kommentoi artikkelia