Web-selainten Grand Prix: top 5 testattu ja arvosteltu

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Flash, Java ja SilverLightGUIMark Flash

Tämä on Flash-versio GUIMarkista; käytimme Flex 3 -versiota tästä testistä. Viisi ajokertaa nauhoitettiin, keskiarvon ollessa lopullinen tuloksemme.Opera hidastui ja lakkasi vastaamasta avatessa GUIMark Flashia. Pienentämällä ja suurentamalla ikkuna tämä saatiin korjattua. Tämä ei tapahtunut joka kerralla, kolmas ja viides kerta menivät sujuvasti läpi.

Jälleen ongelmallisesta käytöksestä huolimatta Opera on kärjessä. Firefox, Safari ja IE seuraavat sitä lähestulkoon samoilla tuloksilla Chromen jäädessä peränpitäjäksi.

GUIMark Java

GUIMark testaa useita UI renderöintiteknologioita, mukaan lukien Javaa. Tämä versio on Java 5 Swing GUIMark Javasta.Pisteet tässä testissä ovat kaikki lähekkäin, Operan ottaessa ainoan pesäeron. Toiseksi tullut Firefox päihittää Safarin vain 0,20 fps.

Bubblemark SilverLight

Bubblemarkia käytettiin testaamaan kuinka selaimet hallitsevat SilverLight-sisällön. Ajoimme SilverLight 2.0 (CLR) versiota Bubblemarkin SilverLight-testiä ja asetimme sen käyttämään 32 palloa.Firefox ja Internet Explorer jakavat ensimmäisen tilan. Opera ottaa kolmannen, ja Webkit-duo Safari ja Chrome jäävät jälkeen.

Kommentoi artikkelia