Testissä Nvidia GeForce GTX 680

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 2 kommenttia

Testitulokset: Battlefield 3 (DX 11)

Kahdella alhaisimmalla resoluutiolla (1680x1050 ja 1920x1080) Nvidian GeForce GTX 680 onnistuu varkain livahtamaan GeForce GTX 590:n ohi koko joukkion kakkoseksi (reunanpehmennys ei ole käytössä). AMD:n Radeon HD 6990 on joukon nopein sekä ilman että reunanpehmennyksen kanssa (4x MSAA/FXAA). Nvidian uuden lippulaivan ero AMD:n vastineeseen on leveimmillään alhaisimmalla resoluutiolla. Ero korttien välillä pienenee kun resoluutio kasvaa 2560x1600 pikseliin.

Toisin kuin Radeon HD 7800 -sarjaa käsittelevässä artikkelissa, testaamme nyt kortteja Ultra-asetuksilla. Viime vuoden lopulla huomasimme, että yhden näytönohjaimen kokoonpanoilla oli selviä vaikeuksia pyörittää peliä näin kovilla asetuksilla. Nyt kaikki testattavana olevat ohjaimet kestävät laskentataakan hyvin 2560x1600 pikselin tarkkuuteen saakka (ei reunanpehmennystä).

kommenttia 2

cueman

todella surkea ja heikkotasoinen amd painotteinen 'testi' thf toimittajilta.
tai,ei voi sanoa toimittaja,vaan amd fanboy.

amd korttia kehutaan missä voidaan ja gtx 680 kortti ei mainit kertaakaan nopeimmaksi,vaikka tosi asia on että on nopein,oli sitten pelit tai 3dmark11.


en olisi uskonut että thf on myös amd fan hinnalla millä hyvänsä,ja se on ok,mutta jos manu pitkänen on itä mieltä niin kirjoitelkoon omalle vaimollensa,ei lukijoille jotka hakevt objektiivistä testia,ja joss haetan single gpu ykköstä.

surkea testi tosiaan,vaikea löytää gtx 680 nimi edes testistä,mutta 7970 on hyvä siellä täällä,kun edes jotenkin pärjää.

surkeaa josta raportoimme th world sivulle,emme mielestämme tarvitse suomeen toista 'muropaketti.com' sivustoa,jossa amd on puolijumalla, ja jossa lukijan,eli kuluttajan mielipide on ilmaa,pääsia että amd pärjää ja nvidia ei saisi pärjätä.

mallia:

esim tomshardware pääsivun otsikko oli:

"GeForce GTX 680 2 GB Review: Kepler Sends Tahiti On Vacation"

ja lopussa summarum lukee ensimmäiseksi:
"GeForce GTX 680 is now the fastest single-GPU graphics card"

tätä asiaa ei suomi poika pitkänen huomaa,vaan että amd on ok,ja erot pienet yms, lässätystä.

tässä linkki vrtailuun THW

http://www.tomshardware.com/reviews/gef...hmark,3161.html

dRD

cueman: Testi on siis amerikkalaisen sisarjulkaisumme tekemä, juurikin se, johon viittaat, eli:

http://www.tomshardware.com/reviews/gef...hmark,3161.html

...tuosta olemme vain kääntäneet (lisenssisopimuksemme mukaan) arvostelun suomeksi. Eli mielipide on Tom's Hardwaren, globaalisti.

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
https://AfterDawn.com/

Kommentoi artikkelia