Testissä Nvidia GeForce GTX 680

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 2 kommenttia

Testitulokset: World Of Warcraft: Cataclysm (DX 11)

World of Warcraf (64-bit) päivitettiin tuoreimmalla patchillä testiä varten. Nvidia on perinteisesti ollut hyvä WoW-pelaamiseen, eikä asia muutu miksikään GTX 680:n julkaisun takia. GeForce GTX 590 on ykkönen ja uutuuskortti ottaa kakkossijan. Kolmanneksi pyyhältää GTX 580.

Kuten varmaan huomasitte, niin Radeon HD 6990 jää viimeiseksi kahdella ensimmäisellä resoluutiolla. Tämä johtuu ehkä siitä, että WoW on erittäin prosessoririippuvainen peli ja kaksi GPU:ta aiheuttaa prosessorille ylimääräistä kuormaa. Toisaalta AMD:n kortin etu on se, että reunanpehmennyksen aktivointi ei juurikaan vaikuta ruudunpäivitysnopeuteen. Kovimmilla asetuksilla 6990 nousee joukon kolmanneksi.

kommenttia 2

cueman

todella surkea ja heikkotasoinen amd painotteinen 'testi' thf toimittajilta.
tai,ei voi sanoa toimittaja,vaan amd fanboy.

amd korttia kehutaan missä voidaan ja gtx 680 kortti ei mainit kertaakaan nopeimmaksi,vaikka tosi asia on että on nopein,oli sitten pelit tai 3dmark11.


en olisi uskonut että thf on myös amd fan hinnalla millä hyvänsä,ja se on ok,mutta jos manu pitkänen on itä mieltä niin kirjoitelkoon omalle vaimollensa,ei lukijoille jotka hakevt objektiivistä testia,ja joss haetan single gpu ykköstä.

surkea testi tosiaan,vaikea löytää gtx 680 nimi edes testistä,mutta 7970 on hyvä siellä täällä,kun edes jotenkin pärjää.

surkeaa josta raportoimme th world sivulle,emme mielestämme tarvitse suomeen toista 'muropaketti.com' sivustoa,jossa amd on puolijumalla, ja jossa lukijan,eli kuluttajan mielipide on ilmaa,pääsia että amd pärjää ja nvidia ei saisi pärjätä.

mallia:

esim tomshardware pääsivun otsikko oli:

"GeForce GTX 680 2 GB Review: Kepler Sends Tahiti On Vacation"

ja lopussa summarum lukee ensimmäiseksi:
"GeForce GTX 680 is now the fastest single-GPU graphics card"

tätä asiaa ei suomi poika pitkänen huomaa,vaan että amd on ok,ja erot pienet yms, lässätystä.

tässä linkki vrtailuun THW

http://www.tomshardware.com/reviews/gef...hmark,3161.html

dRD

cueman: Testi on siis amerikkalaisen sisarjulkaisumme tekemä, juurikin se, johon viittaat, eli:

http://www.tomshardware.com/reviews/gef...hmark,3161.html

...tuosta olemme vain kääntäneet (lisenssisopimuksemme mukaan) arvostelun suomeksi. Eli mielipide on Tom's Hardwaren, globaalisti.

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
https://AfterDawn.com/

Kommentoi artikkelia