Testissä Nvidia GeForce GTX 680

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 2 kommenttia

PCI Express 3.0GeForce GTX 680:ssä on useiden muiden näytönohjainten tapaan 16-väyläinen PCIe-liitin, joten tässä suhteessa mikään ei ole muuttunut. Liitäntä on kuitenkin päivitetty PCIe 3.0 -aikaan ja se on AMD:n Radeon HD 7000 -sarjalaisten kanssa yksi ensimmäisistä tekniikkaa tukevista näytönohjaimista.

PCIe 3.0 tuplaa kaistanleveyden edelliseen sukupolveen nähden, mutta pelaajille tästä ei ole juuri hyötyä. PCIe-väylä ei ole ollut tähänkään asti pullonkaulana. Lehdistölle jaetut X79-alustalle tarkoitetut ajurit eivät kuitenkaan tue PCIe 3.0:aa. Meidän pitää odottaa Ivy Bridge -suorittimien julkaisuun saakka, ennen kuin ominaisuus saadaan aktivoitua.Saimme Nvidialta kuitenkin päivitetyt ajurit, joiden avulla saatoimme todeta PCIe 3.0:n toimivuutta GeForce GTX 680:llä. Kaistanleveys ampaisi 12 GB/s:ään PCIe 3.0:lla.

kommenttia 2

cueman

todella surkea ja heikkotasoinen amd painotteinen 'testi' thf toimittajilta.
tai,ei voi sanoa toimittaja,vaan amd fanboy.

amd korttia kehutaan missä voidaan ja gtx 680 kortti ei mainit kertaakaan nopeimmaksi,vaikka tosi asia on että on nopein,oli sitten pelit tai 3dmark11.


en olisi uskonut että thf on myös amd fan hinnalla millä hyvänsä,ja se on ok,mutta jos manu pitkänen on itä mieltä niin kirjoitelkoon omalle vaimollensa,ei lukijoille jotka hakevt objektiivistä testia,ja joss haetan single gpu ykköstä.

surkea testi tosiaan,vaikea löytää gtx 680 nimi edes testistä,mutta 7970 on hyvä siellä täällä,kun edes jotenkin pärjää.

surkeaa josta raportoimme th world sivulle,emme mielestämme tarvitse suomeen toista 'muropaketti.com' sivustoa,jossa amd on puolijumalla, ja jossa lukijan,eli kuluttajan mielipide on ilmaa,pääsia että amd pärjää ja nvidia ei saisi pärjätä.

mallia:

esim tomshardware pääsivun otsikko oli:

"GeForce GTX 680 2 GB Review: Kepler Sends Tahiti On Vacation"

ja lopussa summarum lukee ensimmäiseksi:
"GeForce GTX 680 is now the fastest single-GPU graphics card"

tätä asiaa ei suomi poika pitkänen huomaa,vaan että amd on ok,ja erot pienet yms, lässätystä.

tässä linkki vrtailuun THW

http://www.tomshardware.com/reviews/gef...hmark,3161.html

dRD

cueman: Testi on siis amerikkalaisen sisarjulkaisumme tekemä, juurikin se, johon viittaat, eli:

http://www.tomshardware.com/reviews/gef...hmark,3161.html

...tuosta olemme vain kääntäneet (lisenssisopimuksemme mukaan) arvostelun suomeksi. Eli mielipide on Tom's Hardwaren, globaalisti.

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
https://AfterDawn.com/

Kommentoi artikkelia