Testissä HTC Flyer: vaihtelu virkistää, mutta hinta hirvittää

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 3 kommenttia

Magic Pen
Yksi ominaisuus, jolla HTC yrittää erottaa Flyerin muista Android-tableteista on kapasitiivisella näytöllä toimiva Magic Pen. Kynän saa käyttöön koskettamalla kynän kärjellä kapasitiivista kynä-painiketta. Magic Pen on käytännössä suunniteltu toimimaan Notes-sovelluksessa, jossa sillä voi tehdä kevyitä muistiinpanoja. Kirjoittaminen ei ole kuitenkaan erityisen kätevää edes kynällä, vaikka tuntuma melko hyvä onkin. Notesin lisäksi kynällä voidaan tehdä merkintöjä mihin tahansa näkymään tallentamalla kuvakaappaus, johon voi kirjoittaa.

Kynällä voidaan ohjata ainoastaan sille nimenomaisesti tarkoitettuja valikoita, mihin on aluksi hankala tottua. Kynää käyttäessä muut toiminnot on edelleen hoidettava sormella. Kynällä olisi kätevä ohjata monia muitakin toimintoja, mikä nostaisi kynän hyödyllisyyden toiseen potenssiin.

Kynä ei ole laitteen vakiovaruste, vaan se on hankittava erikseen noin 60 euron hintaan, joka tuntuu melkoisen suurelta ottaen huomioon kynän pienen käyttöarvon.

kommenttia 3

kellog

Niin mikä se hinta oli ???

Ketola

Originally posted by kellog:
Niin mikä se hinta oli ???
Hinta (alkaen 650 euroa) löytyy artikkelin viimeiseltä sivulta

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

kepax

Ihan kivaltahan toi vaikuttaa, mutta jotenkin lelumainen vaikutelma jäi.
Olis ollut parempi jos olis android 3.0 ja se uudempi sense (artikkelissa muuten mainitaan käytettävyys ja suorituskyky sivulla, että sense on 2.1 for tablet ja heti myöhemmin sense 3.0, joka ilmeisesti on väärin).
Toi kamerapuoli on kyllä tosi turha, jos se kuvanlaatu on niin huono.
Mulle riittää mun SG SII :)

Kommentoi artikkelia