Testissä HTC Flyer: vaihtelu virkistää, mutta hinta hirvittää

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 3 kommenttia

Näyttö


Näytön koko on pienemmistä tableteista tuttu seitsemän tuumaa. LCD-näytön resoluutio on kohtalaisen hyvä 1024x600, mikä tarkoittaa 170 kuvapistettä tuumalla (dpi). Näytön värintoisto on erittäin hyvä ja katselukulmat riittävät mainiosti muutamankin ihmisen kurkisteltavaksi. Väreissä ei juuri tapahdu tummentumista vaikka näyttöä katsoisi lähes vaakatasossa. Kontrasti on riittävän hyvä.Näytön pinta taas ei ole millään tapaa samalla tasolla kuin esimerkiksi Samsungin Galaxy S II -mallissa. Lasi tuntuu sormen alla huomattavasti nihkeämmältä ja kitkaa on enemmän. SGS2:n käsitelty pinta kestää sormenjälkiä huomattavasti paremmin kuin Flyerin kirkas pinta, josta pienenkin käytön jälkeen sormenjäljet erottuvat suorastaan häiritsevästi.

Näytön reunukseen on sijoitettu käyttöliittymän ohjaamiseen tarkoitetut kapasitiiviset näppäimet, jotka näyttöä kallistettaessa siirtyvät vaakatasoon kuvan mukana. Tarjolla on perinteiset Android-näppäimet (koti, valikko, takaisin) sekä neljäs näppäin, jota käytetään vain kynällä. Vaakatasoon kääntyvät näppäimet eivät omaan käyttööni soveltuneet, vaan luonnollisempaa olisi käyttää niitä reunassa peukalolla myös vaakatasossa. Usein ruudulle kurkotellessa käsi hipaisi kotinäppäintä keskeyttäen kulloisenkin toiminnan.

kommenttia 3

kellog

Niin mikä se hinta oli ???

Ketola

Originally posted by kellog:
Niin mikä se hinta oli ???
Hinta (alkaen 650 euroa) löytyy artikkelin viimeiseltä sivulta

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

kepax

Ihan kivaltahan toi vaikuttaa, mutta jotenkin lelumainen vaikutelma jäi.
Olis ollut parempi jos olis android 3.0 ja se uudempi sense (artikkelissa muuten mainitaan käytettävyys ja suorituskyky sivulla, että sense on 2.1 for tablet ja heti myöhemmin sense 3.0, joka ilmeisesti on väärin).
Toi kamerapuoli on kyllä tosi turha, jos se kuvanlaatu on niin huono.
Mulle riittää mun SG SII :)

Kommentoi artikkelia