Testissä HTC Flyer: vaihtelu virkistää, mutta hinta hirvittää

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 3 kommenttia

Kamera


Flyerista löytyy kaksi kameraa, mutta ei ollenkaan salamavaloa. Takapuolen kamera toimii 5 megapikselin tarkkuudella ja etupuolen videopuhelukamera 1,3 megapikselin tarkkuudella. Kuten monissa muissakin tableteissa, takapuolen kamera tuntuu olevan laitteessa vain siksi, että se näyttää paremmalta ominaisuuksien listauksessa. Vaikka tabletilla kuvaaminen ei ole erityisen kätevää jo pelkän suuren koon vuoksi, kameran surkea laatu vie viimeisetkin kuvaushalut.

Vähänkään suuremmilla etäisyyksillä kuvat muuttuvat niin suttuisiksi, että yksityiskohdat häviävät täysin ja esimerkiksi nurmikko ja puut näyttävät lähinnä laikukkaalta vihreältä massalta ja värien toisto on vähän miten sattuu. Kuva kertoo tässäkin tapauksessa enemmän kuin tuhat samaa.


Flyerin galleriasovellus on yksi sovelluksista, joka osaa hyödyntää tabletin isompaa ruutua tehokkaasti. Galleria näyttää ruudun toisessa reunassa kansionäkymän ja kansioiden sisältöä voi tarkastella kätevästi toisessa reunassa. Paikallisten kansioiden lisäksi kansionäkymässä voi esittää esimerkiksi Flickr-tilin sisältöä.
Videokuvausominaisuudetkaan eivät odotetusti vakuuta. Mainostetulla 720p-tarkkuuden videokuvalla ei ole juuri merkitystä, kun kameran laatu on nykyisellä tasolla. Heikon kuvanlaadun lisäksi ongelmia on myös ääniraidan tallentamisessa. Ääni on ohut ja metallinen sekä painottuu ylempiin taajuuksiin.

kommenttia 3

kellog

Niin mikä se hinta oli ???

Ketola

Originally posted by kellog:
Niin mikä se hinta oli ???
Hinta (alkaen 650 euroa) löytyy artikkelin viimeiseltä sivulta

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

kepax

Ihan kivaltahan toi vaikuttaa, mutta jotenkin lelumainen vaikutelma jäi.
Olis ollut parempi jos olis android 3.0 ja se uudempi sense (artikkelissa muuten mainitaan käytettävyys ja suorituskyky sivulla, että sense on 2.1 for tablet ja heti myöhemmin sense 3.0, joka ilmeisesti on väärin).
Toi kamerapuoli on kyllä tosi turha, jos se kuvanlaatu on niin huono.
Mulle riittää mun SG SII :)

Kommentoi artikkelia