Testissä HTC Flyer: vaihtelu virkistää, mutta hinta hirvittää

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 3 kommenttia

Multimedia


Musiikki ja videot ovat nettiselailun ohella yksi tablettien pääasiallisista käyttökohteista. Kevyestä katselulaitteesta on iloa matkoilla tai sängyssä makuuasennossa. Lisäksi suuri osa nykyisistä tableteista jaksaa toistaa teräväpiirtovideota, jonka voi siirtää laitteesta isommalle ruudulle joko HDMI-liitännän avulla tai micro-USB-portista adapteria käyttäen.Flyerin mediasoitin toistaa suoraan tavallisimmat videoformaatit (3GP, AVI, WMV, XviD), mutta vain SD-resoluutiolla. Onneksi Adroid Marketista löytyvien sovellusten avulla toistuu lähes mikä tahansa videotiedosto. Moboplayer toisti sujuvasti 720p-resoluutiolla olevan XviD-tiedoston, mutta 1080p-resoluution Matroska-tiedosto oli jo liikaa ja äänet hävisivät satunnaisesti kuvan ollessa nykivää.

Musiikin osalta perussoitin tunnistaa mp3-tiedostot, mutta musiikkinsa häviöttömänä myös matkalla haluaville on tarjolla vaihtoehtoisia soittimia, jotka tunnistavat esimerkiksi FLAC-tiedostot.

Jos Flyerin pieni ruutu ei innosta elokuvan katseluun, kuvan saa television tai tietokoneen isommalle ruudulle MHL-portiksi adapterin avulla muuttuvan micro-USB-portin kautta tai langattomasti lähiverkon läpi DLNA-toiminnon avulla.

kommenttia 3

kellog

Niin mikä se hinta oli ???

Ketola

Originally posted by kellog:
Niin mikä se hinta oli ???
Hinta (alkaen 650 euroa) löytyy artikkelin viimeiseltä sivulta

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

kepax

Ihan kivaltahan toi vaikuttaa, mutta jotenkin lelumainen vaikutelma jäi.
Olis ollut parempi jos olis android 3.0 ja se uudempi sense (artikkelissa muuten mainitaan käytettävyys ja suorituskyky sivulla, että sense on 2.1 for tablet ja heti myöhemmin sense 3.0, joka ilmeisesti on väärin).
Toi kamerapuoli on kyllä tosi turha, jos se kuvanlaatu on niin huono.
Mulle riittää mun SG SII :)

Kommentoi artikkelia