Testissä HTC Flyer: vaihtelu virkistää, mutta hinta hirvittää

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 3 kommenttia

Sovellukset


Tabletista löytyy perinteiseen tapaan useampia valmistajan valmiiksi asentamia sovelluksia, jotka käyttäjästä riippuen ovat enemmän tai vähemmän hyödyllisiä.

Flyerista löytyy HTC:n puhelimista tutut sovellukset HTC Hub ja HTC Likes, joiden kautta löytyy HTC:n tuottamaa ja suosittelemaa sisältöä kuten taustakuvia ja sovelluksia. Kumpikaan sovellus ei kuitenkaan toimi Flyerissa, jos laitteeseen ei ole asennettu SIM-korttia.

Galleriasovelluksen lisäksi tabletin isompaa ruutua hyödynnetään kalenterissa ja nettiselaimessa. Mobiililaitteilla yleensä hankalasti toteutettavat useamman ikkunan toiminnot on nettiselaimessa integroitu ruudun yläosasta ilmestyvään omaan tilaansa, jossa ikkunoita on kätevä hallita. Muissa sovelluksissa sen sijaan joudutaan tyytymään lähinnä puhelinsovellusten venytettyihin versioihin.Esiasennettuna löytyy lisäksi HTC Watch, joka on HTC:n oma videovuokraamo. Monen muun sovelluksen tapaan HTC Watch ei kuitenkaan ole käytettävissä Suomessa. Sama ongelma vaivaa esiasennettua Amazonin musiikkikauppaa.

Googlen tarjoama ilmainen navigaatiokaan ei vielä toimi Suomessa, mutta Flyeriin on esiasennettu Car Panel -sovellus, jonka kautta voi ostaa eri maanosien karttapohjia ja joka tarjoaa ääniohjatun navigaation selkeällä käyttöliittymällä.

Tabletin virtuaalinen näppäimistö ei ole erityisen soveltuva toimistotyöhön, mutta Office-dokumenttien avaaminen saattaa silloin tällöin olla tarpeellista. Siihen tarkoitukseen Flyerista löytyy Polaris Office ja PFD-dokumentit aukeavat PDF Viewer -sovelluksella.

kommenttia 3

kellog

Niin mikä se hinta oli ???

Ketola

Originally posted by kellog:
Niin mikä se hinta oli ???
Hinta (alkaen 650 euroa) löytyy artikkelin viimeiseltä sivulta

Jari Ketola
Administrator
http://www.AfterDawn.com

kepax

Ihan kivaltahan toi vaikuttaa, mutta jotenkin lelumainen vaikutelma jäi.
Olis ollut parempi jos olis android 3.0 ja se uudempi sense (artikkelissa muuten mainitaan käytettävyys ja suorituskyky sivulla, että sense on 2.1 for tablet ja heti myöhemmin sense 3.0, joka ilmeisesti on väärin).
Toi kamerapuoli on kyllä tosi turha, jos se kuvanlaatu on niin huono.
Mulle riittää mun SG SII :)

Kommentoi artikkelia