Kuusi alle 40 dollarin jäähdytintä testissä

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 1 kommentti

Rosewill RCX-ZAIO-92


Rosewillin jäähdyttimen mukana toimitetaan ainaostaan 92 millimetrin tuuletin. RCX-ZAIO-92:n 20 dollarin hinnan ansiosta se voittaa muut jäähdyttimet edullisuudessa.Kolme ohutta heat pipe –putkea on kiinnitetty tasaiseksi hiottuu pohjaan kiinni. Pinta on vain hieman karkeampi kuin muissa sitä kalliimmissa malleissa. LGA-kannoille tarkoitetut jalustat ovat jo tehtaalla asennettu kiinni.


AMD:n prosessorin omistajien tulee poistaa valmiiksi asennetut jalustat, jotta kiinnitysvipujen käyttö olisi mahdollista. Pakkauksen mukana toimitetaan lämpötahnatuubi.


RCX-ZAIO-92:n kiinnitys Intel-koneisiin toimii samalla tutulla periaatteella kuin Intelin retail-jäähdyttimen asennuskin.AMD-kokoonpanoissa käytettävät vivut kiinnittyvät ainoastaan kannan etu- ja takaosaan.

kommentti 1

Anonymous User

Pseudogrammariksi siirrytte4esse4 ke4y ne4kf6je4e4n niin, ette4 vihtreekin ovat kevyempie4. Minusta on ihanaa, ette4 Savottaan mahtuu kunnolla romua. Mutta viele4 ihanampaa on ajatuksena se, ette4 kun ve4henne4n romua, sinne sopii enemme4n ruokaa ja VIINAA, niin ette4 vaellusta voi venytte4e4 pidemme4ksi. Pienelle4 kikkailulla ja muutamia hankintoja tekeme4lle4 romun me4e4re4 ja paino on melkein puolittunut, eli ruokaa ja he4psnikkie4 saa kilotolkulla enemme4n mukaan. Minua ei ole koskaan haitannut, ette4 rinkka painaa 20kg tai enemme4nkin, mutta kukapa kantaisi turhaa rautaa mukana, jos sen voi korvata esim. pullollisella viinaa tai muutamalla makealla suklaapatukalla?

Kommentoi artikkelia