Kuusi alle 40 dollarin jäähdytintä testissä

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 1 kommentti

Testitulokset: Melu ja hyötysuhdePienempi on parempi kun puhe on melusta. Olemme siis järjestäneet kaavioissa jäähdyttimet niin, että pienimmän melun synnyttävät mallit ovat korkeimpana ja suurimman melun aiheuttavat mallit alimpana. Mittarimme virherajat on ilmoitettu yli 30 desibelin äänille. Mittasimme aluksi lukemat 25 senttimetrin päästä ja lopuksi uudelleen metrin päästä.


Gelid väittää tuulettimensa tuottavan kierrosnopeudella 1500 noin 25,5 desibelin melutason. Totesimme tämän paikkansa pitäväksi, sillä mittasimme alle 26 desibelin lukemat (pyöristetty ylöspäin). Xigmatek Gaia ei jää pahasti taakse 27 desibelillä.Pienen äänentuoton ansiosta lämpötila-melu-suhde on parhain Gelidin jäähdyttimellä. Xigmatek ottaa toisen sijan. Gelid jäähdyttimen rivastossa näyttäisi olevan parempi jäähdytysteho kuin Xigmatekin suorakosketuksellisessa heat pipe -tekniikassa.

kommentti 1

Anonymous User

Pseudogrammariksi siirrytte4esse4 ke4y ne4kf6je4e4n niin, ette4 vihtreekin ovat kevyempie4. Minusta on ihanaa, ette4 Savottaan mahtuu kunnolla romua. Mutta viele4 ihanampaa on ajatuksena se, ette4 kun ve4henne4n romua, sinne sopii enemme4n ruokaa ja VIINAA, niin ette4 vaellusta voi venytte4e4 pidemme4ksi. Pienelle4 kikkailulla ja muutamia hankintoja tekeme4lle4 romun me4e4re4 ja paino on melkein puolittunut, eli ruokaa ja he4psnikkie4 saa kilotolkulla enemme4n mukaan. Minua ei ole koskaan haitannut, ette4 rinkka painaa 20kg tai enemme4nkin, mutta kukapa kantaisi turhaa rautaa mukana, jos sen voi korvata esim. pullollisella viinaa tai muutamalla makealla suklaapatukalla?

Kommentoi artikkelia