Käynti Western Digitalilla: Miten huomisen tallennustila syntyy

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

Salainen ainesosa



Tässä on edellisen vaiheen konejärjestelmän takaosa. Edessäsi näet 16 eri konetta rintarinnan, joista jokainen tarkkailee hieman erilaisia asioita pinnoitekerroksissa. Tällä MMO:ssa selvitetään pinnoitteiden ideaali resepti, jonka selvittyä tieto lähetetään Aasian tehtaille, joissa alkaa lopputuotteen varsinainen massatuotanto.

"Sellaista ei olekaan, mitä ei voisi säätää lisää", sanoo mukanani ollut insinööri. “Erilaisia mahdollisia konfiguraatioita on äärettömän paljon, kun ajattelee lämpötilan, tehon, kammioiden lukumäärän ja käytettävien aineiden lukumäärän vaikutusta kohteeseen. Uuden sukupolven laitteiden kehittäminen vaatii näin ollen äärettömän monen polun tutkimista, sillä ainoa tehokastapa edetä on yrittämisen ja erehtymisen kautta." hän jatkaa.

Luonnollisesti WD:n ei tarvitse keksiä kaikkea uudestaan. Valtaosa kaikesta perustyöstä ja –suunnittelusta on jo valmiiksi tehty. Huomisen ja nykypäivän tuotteiden välillä on vain pikkiriikkinen ero kun ajattelee kaikkea vaadittavaa tietoa ja taitoa. Jos Western Digital aikoo keksiä uuden salaisen aineosan, niin se hoituu juurikin täällä. Kuvassa näet siis juuri sen laitteen, joka määrittelee millaisen kovalevyn ostat nyt tai kahden vuoden päästä.

Kommentoi artikkelia