Käynti Western Digitalilla: Miten huomisen tallennustila syntyy

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

Valmis seikkailuunLehdistölle ei juuri koskaan anneta mahdollisuutta pasta kiertämää puhdassaleja. Niinä harvoina kertoina kun lehdistölle annetaan pääsy muutoin kielletyille alueille, ei tarjolla ole kuin tiukka kiertomatka, jossa edetään etukäteen kirjoitetun käsikirjoituksen mukaisesti ja kuvata saa vain niitä paria asiaa johon on lupa. Haluan kertoa tämän vain siksi, että ymmärrätte kuinka ainutlaatuisen tilaisuuden WD meille soi. San Josessa ja Fremontissa viettämäni parin päivän aikana pääsin muutamille kertomatkoille ja sain enemmän tai vähemmän vapaata aikaa käydä kurkkimassa paikkoja. Aikaa sain kuluttaa ihan niin paljon kuin itse halusin. Tämä on niitä ainutlaatuisia matkoja, joita ei enää ikänä tule minun elinikäni aikana tapahtumaan.

Yläpuolella olevan kuvan keskellä tummassa asussa on Heather Skinner, johon minä pääasiassa olin yhteydessä WD:n suuntaan. Oikealla on Gary Wilson Photo/Graphicin ja vanha tuttuni Gary Wilson. Vasemmalla taas on täysin vieras tyyppi.
Gary on mestari mitä tulee HDR-kuvaukseen. Minä taas vain räiskin kuvia somalla Canon PowerShotilla kuin päätön turisti kaikkea mielenkiintoiselta vaikuttavaa.

Kommentoi artikkelia