Käynti Western Digitalilla: Miten huomisen tallennustila syntyy

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

PikkujopitNäissä fasiliteeteissa olisi niin paljon näytettävää etten voi esitellä teille kuin muro-osan mitä näimme. Olen yrittänyt keskittyä artikkelissa tärkeimpiin ja mielenkiintoisimpiin paikkoihin ja laitteisiin, joita Western Digitalilla on omissa nanoluokan asioihin keskittyvissä tutkimus- ja kehityslaitoksissa. Tämän kokoluokan keskuksissa ei luonnollisestikaan ihan kaikki ole über-ihmeellistä. Vasemmanpuoleisessa kuvassa työntekijä seisoskelee leivinuunien edustalla. Uunien tarkoituksena on hoitaa fotoresistiivisiä aineita. Turbiineja muistuttavat laitteet tosin olivat aika siistin näköisiä.

Oikealla taas ladataan piikiekkoa PVD:hen. Käsittelyssä olevat piikiekot saavat nyt peitokseen alumiinikerroksen, joka on siis myös viimeinen kerros. Alumiinin tarkoituksena on suojella luku- ja kirjoituspäätä ympäristön rasitteilta. Huomaa kutienkin työntekijän silmälasit. Kaikkeen sitä näemmä keksitään niksit, vaikka olosuhteet olisivatkin hankalat.

Jos olet nähnyt Blair Witchin tai kestät muuten vastaavaa kamaa, niin kokeileppas katsoa tämä pätkä. Ehkä se antaa kuvaa tilojen laajuudesta.

Kommentoi artikkelia