AMD A8-3850: Llano ja Lynx-alusta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

Dual Graphics: ei luottoaOlen nähnyt monia tilanteita missä suoritin jarruttaa näytönohjaimen suorituskykyä. Metro 2033 edellisellä sivulla vaikutti olevan tällainen tapaus.

Ensimmäinen ajatus: Jos A8-3850:n neljä ydintä eivät ole tarpeeksi nopeat 400 varjostinyksikön näytönohjaimelle, erillispiirin lisääminen tähän kuvioon ei tule hyödyttämään paljoa. Entä jos paritamme samanhintaisen Core i3-2105:n erilliskortin kanssa?DX9-peli, jossa Dual Graphics ei toiminut, toimii vastaavasti Intel-pohjaisella koneella. Molemmat kokoonpanot suorituvat erilliskortilla hyvin, ainakin verrattuna HD Graphics 3000:n heikkoon suorituskykyyn.Tässä se nähtiin. Kaikilla kolmella resoluutiolla Intel/AMD yhdistelmä on nopeampi kuin AMD/AMD.Mutta asia ei olekaan aivan niin yksinkertainen. WoW suosii kahden piirin kokoonpanoa. Ehkä peli hyötyy neljästä ytimestä, tai WoWin pullonkaula ei ole alustassa, antaen Dual Graphics –teknologian hengittää.

Joka tapauksessa ero Radeon HD 6570 ja HD Graphics 3000:n välillä on kuin yö ja päivä. Intelin integroitu ei pysty kohtuullisiin lukemin edes pienimmillä asetuksilla.

kommentti 1

Anonymous User

Olisko tällasta mahdollista saada uudesta lisäosasta Mists of Pandaria? Myyjä liikkeessä väitti, että pitäisi toimia mainiosti, jos ei ihan täydellisiä grafiikoita halua. Itsellä kuitenkin fps-ongelmia, jopa fair asetuksilla.

Kommentoi artikkelia