AMD A8-3850: Llano ja Lynx-alusta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

Testitulokset: sisällöntuotanto

Pelitestit olivat luultavasti mielenkiintoisin osio, mutta tästä eteenpäin tulemme törmäämään Stars-arkkitehtuurin rajoituksiin ja L3-välimuistin puutteeseen AMD:n joutuessa uhraamaan sen näytönohjaimen tieltä.

Säikeistetty Photoshop-testi suosii AMD:n neljää ydintä. Intelin kaksiytiminen i3 ottaa toisen sijan, A8-3850:n jäädessä sekunnilla jälkeen.Premier Pro CS5 hyötyy selvästi jos käytät CUDA-tuellista näytönohjainta. Yksikään näistä alustoista ei siihen kykyene, joten joudumme turvautumaan ohjelmistopohjaiseen pakkaukseen. Kaksiytiminen Core i3-2105 on yllättäen paras, AMD:n suorittimien jäädessä jälkeen.

Epäilimme Premier Pro:n olevan muistin puutteessa neliytimisten suorittimien osalta, joten testasimme myös 8 Gt DDR3-1333 muistien kanssa. 3556 sekunnin tulos todistaa ettei lisämuisti auttanut AMD:n arkkitehtuuria suoriutumaan paremmin. Tämä testi näyttää vain olevan paremmin optimoitu Intelin suorittimille.After Effects tuntuu kaipaavan L3-välimuistia kun katsoo Phenom II:n ja A8-3850:n eroa. Core i3-2105 ei kuitenkaan tarvitse yhtä paljon nopeutta tai L3-välimuistia pysyäkseen Phenomin perässä.Neliytimiset prosessorit näyttävät kyntensä Blenderissä, Phenom II X4:n viedessä ensimmäisen sijan, A8-3850:n seuratessa perässä.Odotetusti paras suoriutuja grafiikkatestissä on A8-3850, mutta myös CPU-testit menevät AMD:n suorittimille.

kommentti 1

Anonymous User

Olisko tällasta mahdollista saada uudesta lisäosasta Mists of Pandaria? Myyjä liikkeessä väitti, että pitäisi toimia mainiosti, jos ei ihan täydellisiä grafiikoita halua. Itsellä kuitenkin fps-ongelmia, jopa fair asetuksilla.

Kommentoi artikkelia