AMD A8-3850: Llano ja Lynx-alusta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

Testitulokset: 3DMark VantageVaikka 3DMark 11 on uudempi testi, joudumme tyytymään vanhempaan Vantageen. Intelin HD Graphics tukee vain DX10:ä, kuten myös AMD 890GX –piirisarjan integroitu Radeon HD 4290.Vantage auttaa osoittamaan kuinka suuri AMD:n uuden alustan graafinen suorituskyky onkaan.

Intel on jo toisessa sukupolvessa suorittimeen integroitujen näytönohjainten osalta, mutta AMD:lle tämä on sen ensimmäinen yritys kyseisessä kategoriassa. On selvää, että AMD on panostanut enemmän piipinta-alaa näytönohjaimelleen suorituskyvyn ollessa yli kaksinkertainen Inteliin verrattuna.

AMD:n etumatka on vielä selvempi kun tarkastellaan pelkkää GPU-tulosta. Radeon HD 6550D on kertaluokkaa parempi kuin HD Graphics 3000, joka itsessään on jo selvästi parempi kuin vanha 890GX.

kommentti 1

Anonymous User

Olisko tällasta mahdollista saada uudesta lisäosasta Mists of Pandaria? Myyjä liikkeessä väitti, että pitäisi toimia mainiosti, jos ei ihan täydellisiä grafiikoita halua. Itsellä kuitenkin fps-ongelmia, jopa fair asetuksilla.

Kommentoi artikkelia