GeForce GTX 480 uusintakatsaus: 3-Way SLI, 3D Vision, ja melu

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Testitulokset: Just Cause 2Toivoin voivani käyttää hieman enemmän aikaa Just Cause 2:n kanssa ennen GeForce GTX 480 julkaisua, mutta aikaa ei yksinkertaisesti ollut tarpeeksi testaamiselle, joten olen lisännyt sen tähän.

Ehkäpä ensimmäinen asia joka hyppää silmille 1680x1050 testeissä on AMDn ylivoimaisuus, mikä ei jostain syystä tunnu järkevältä kun peli on TWIMTBP. Tälle on kuitenkin hyvä selitys. Just Cause käyttää PhysX:iä, joten GPU Water Simulation ja Bokeh filter ovat molemmat päällä Nvidian korteilla, kun taas Radeonin omistajille ne eivät ole saatavilla. Emme voi suoraan vertailla tuloksia kilpalijoilta, mutta voimme silti katsoa SLI ja CrossFire skaalausta erikseen.

Hyvät uutiset Radeonin omistajille on se, että vaikka Nvidia auttoi kehittämään tätä peliä, 5870 suorituskyky pysyy vahvana aina 2560x1600-resoluutioon asti. Mutta AMD ei voi mitään kahden GTX 480 skaalaukselle tällä resoluutiolla. Kolmas kortti auttaa hieman, mutta se ei ole mielestäni tarpeeksi oikeuttamaan ylimääräisen kortin hintaa.

Kommentoi artikkelia