Blu-ray 3D PC:llä: Tom's Hardwaren katsaus

Artikkelin kirjoittaja: Matti Robinson | 0 kommenttia

Blu-ray 3D -käyttökokemus: Asennus ja käyttö


Meille lähetetyt järjestelmät olivat jo valmiina käytettäväksi, mutta halusimme tutustua käsinasennukseen. Seuraavaksi lyhyesti siitä.

Ensimmäiseksi pitää tietenkin asentaa näytönohjaimen ajurit. Asensimme esiversion 257.01-ajureista, joihin on lisätty tuki 3D Visionille. Asennus sujui mutkitta ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen tarkistimme näytön resoluution olevan asetettu oikein (1920x1080) ja ruudunpäivitys oli 120 Hz.Seuraavaksi suoritimme 3D Vision –asennusohjelman, mutta kohtasimme ongelmia infrapunalähettimen asennuksen kanssa. Tietokone ei millään tahtonut tunnistaa laitetta, emmekä saaneet automaattisesti asennettua sille ajureita. Kiersimme ongelman lataamalla Nvidian sivuilta erilliset ajurit: Nvidia_3D_Vision_v197.41_driver.exe. Purimme tiedoston kansioksi ja etsimme käsiimme lähettimen USB-ajurit. Hakemamme tiedosto oli nimeltään nvstusb.inf. Asennus hoidettiin Windowsin laitehallinnan kautta.Lähetin saatiin toimimaan ja 3D Visionin testaus saattoi nyt alkaa. Tarkistettuamme toimivuuden vielä Nvidian ohjauspaneelista siirryimme asentamaan CyberLinkin ohjelmistoa. Asennus sujui ongelmitta. Tarkistimme vielä soitto-ohjelman asetukset kunnollisiksi.

PowerDVD hikotteli levyn käynnistymisvaiheessa, mutta muuten kaikki sujui jouhevasti. Blu-ray 3D näyttää olevan ohjelmistojen kannalta lähellä valmista.

Kommentoi artikkelia