Blu-ray 3D PC:llä: Tom's Hardwaren katsaus

Artikkelin kirjoittaja: Matti Robinson | 0 kommenttia

Blu-ray 3D tekee tuloa PC:lle




Tom's Hardware on tehnyt ensimmäisen katsauksensa kotikoneiden Blu-ray 3D –teknologiaan. Käytimme testeissä kannettavaa, HTPC-konetta, jossa tuki Nvidian 3D Visionille ja Acerin näyttöä. Ohjelmistona käytettiin CyberLinkin PowerDVD 10 Ultra Mark II. Voisiko tästä tulla osa sinun tulevaisuuttasi?



PC-maailma voi jo nykyään pitää Blu-ray 3D:tä varteenotettavana mediana, sillä tietokoneiden infrastruktuurissa on jotain mihin valmiit soittimet eivät pysty tarjoamana. Näitä ovat joustavuus, päivitettävyys ja jo olemassa oleva 3D-ekosysteemi, josta kiitos Nvidialle ja sen jo vuosi sitten kehittämälle 3D Vision –konseptille. Nvidian ansiosta 120 Hz:n AI-tekniikkaa tukeva LCD-näyttö voi toimia 3D-kuvan välittäjänä. Kaikki tarvittavat osat aina laseista lähtien on ollut kaupan hyllyllä myytävänä jo aika kauan.

Enää tarvitaan ajurit, toisto-ohjelma ja Blu-ray 3D –elokuvat.

Artikkelin kirjoitushetkellä Nvidia on hilkulla julkaista R256-ajurit, jotka tukevat Blu-ray 3D dekoodauskiihdytystä tietyillä näytönohjaimilla. Cyberlink on yhtä lailla julkaisemassa PowerDVD 10 Ultra Mark II –soittimen, jolla Blu-ray 3D –elokuvien toistaminen luonaa. Elokuvateollisuuskin on jo toinen jalka 3D-elokuvien laivassa.

Nyt on aika ottaa selvää Blu-ray 3D:n PC-tekniikasta.

Kommentoi artikkelia