World of Warcraft: Cataclysm - Tom’s Hardwaren opas suorituskykyyn

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 0 kommenttia

Ympäristö: ympäristön yksityiskohdat


Environment Detail –asetukselle on viisi eri tasoa. Valikon ohjeen mukaan se ”säätää kuinka kaukana erottuvat objektit näkyvät. Suorituskyky paranee laskemalla asetusta”.
Tätä ei pidä sekoittaa edelliseen asetukseen, joka säätää miten kauas pystyt näkemään.Low-asetuksella hahmon edessä näkyy kohtuullisen paljon yksityiskohtia. Paljon yksityiskohtia silti myös puuttuu verrattuna seuraavan kuvan Fair-asetukseen, kuten vesiputoukset suoraan edessä ja puut vasemmalla.

Good-tasolla taas lisää yksityiskohtia tulee näkyviin. Aiemmin näkymättömissä olleet puut peittävät vasemmalla olevan rakennelman. Vasemmalle puolelle ilmestyy myös muita ympäristön elementtejä.Vasemman puolen reunustalle ilmestyy lisää tavaraa, mutta rehellisesti sanoen ero edelliseen tasoon on kohtuullisen pieni.Aikaisemmin näkymättömissä olleet puut ilmestyvät näkyviin Ultra-tasolla. Riippuen sitä kuinka kilpailuhenkistä oma pelaamisesi on, kauas näkeminen (ja kaukaisten objektien näkeminen) saattaa olla tärkeämpää kuin toiset yksityiskohtiin liittyvät asetukset. Minun listallani Environmental Details –asetuksen maksimointi on kohtuullisen korkealla, jos vain mahdollista.

Kommentoi artikkelia