Windows 8: Käsittelyssä uusi tehtävienhallinta

Artikkelin kirjoittaja: Valtteri Ahonen | 5 kommenttia

Lisätiedot ja Palvelut


Vanhaa Tehtävienhallintaa muistuttava Lisätiedot-näkymä (Details) on ehkä kaikista tutuimman oloinen. Se ei ole kokenut graafista uudistusta (paitsi ohjelmien kuvakkeet), vaan on aika raa’an oloinen taulukko, josta selviää kuitenkin tietävälle paljon informaatiota. Sen kautta onnistuu esimerkiksi prosessien prioriteettien muuttaminen.Palvelut-välilehti (Services) on myös suhteellisen vanhan kaltainen, lukuun ottamatta mahdollisuutta uudelleenkäynnistää palvelut hiiren kakkosnäppäimellä avautuvan valikon kautta.Keskustelua Windows 8:sta ja sen ominaisuuksilta voi jatkaa Windows 8 -keskustelualueellamme.

kommenttia 5

daba88

Vaikuttaa positiiviselta uudistukselta. Varmasti helpottaa (ainakin puhelimen välityksellä) vian / hidastelun etsintää...

Susanoo

On noi windows 8 ikkunat vaan niin rumia että meinaa oksentaa.

wipe2000

Eli pientä viilausta käyttömukavuuteen ja havainnollisuuteen, mutta loppujen lopuksi ei paljonkaan uutta. No, hyvä, ettei mikään ominaisuus näyttäisi myöskään huonontuneen. Ihan ok pikkupäivitys siis varmaan tämäkin.

johtaja59

Osassa kuvista eng winkkari ja osassa fin(?)

himpo

Siis itse tarvitsisin tällaista tietoa harvasepäivä.

Joskus prosessoritehoista on käytössä 100% ja kun Prosessit-välilehdeltä ynnää kulutukset yhteen niin saa vain 10% kasaan, kuka ne tehot sitten syö???

Ja joskus ei anna poistaa asemaa turvallisesti kun joku käyttää ulkoista levyä, kuka käyttää???

Ja latausnopeus putoaa välillä, joku ohjelma varmaan hakee päivityksiä, mikä ohjelma???

No saan kasin tietysti kun ostan seuraavan kannettavan, jee!

Kommentoi artikkelia