Windows 8: Käsittelyssä uusi tehtävienhallinta

Artikkelin kirjoittaja: Valtteri Ahonen | 5 kommenttia

Käynnistys ja Käyttäjät


Käynnistys-välilehdeltä (Startup) käyttäjä pystyy tarkastelemaan niitä sovelluksia, jotka automaattisesti suoritetaan Windowsin käynnistyessä. Aikaisemmissa Windowsin versiossa tämän näkymän auki saaminen vaati hieman tietotaitoa, mutta nyt se on helposti kaikkien ulottuvilla.Käynnistyksen vierestä löytyy Käyttäjät-välilehti (Users), jolta näkee tietokoneen kirjautuneet käyttäjät ja voi esimerkiksi katsoa käynnissä olevia sovelluksia käyttäjäkohtaisesti. Myös tämä näkymä noudattelee uutta ulkoasua ja värikoodauksia.

kommenttia 5

daba88

Vaikuttaa positiiviselta uudistukselta. Varmasti helpottaa (ainakin puhelimen välityksellä) vian / hidastelun etsintää...

Susanoo

On noi windows 8 ikkunat vaan niin rumia että meinaa oksentaa.

wipe2000

Eli pientä viilausta käyttömukavuuteen ja havainnollisuuteen, mutta loppujen lopuksi ei paljonkaan uutta. No, hyvä, ettei mikään ominaisuus näyttäisi myöskään huonontuneen. Ihan ok pikkupäivitys siis varmaan tämäkin.

johtaja59

Osassa kuvista eng winkkari ja osassa fin(?)

himpo

Siis itse tarvitsisin tällaista tietoa harvasepäivä.

Joskus prosessoritehoista on käytössä 100% ja kun Prosessit-välilehdeltä ynnää kulutukset yhteen niin saa vain 10% kasaan, kuka ne tehot sitten syö???

Ja joskus ei anna poistaa asemaa turvallisesti kun joku käyttää ulkoista levyä, kuka käyttää???

Ja latausnopeus putoaa välillä, joku ohjelma varmaan hakee päivityksiä, mikä ohjelma???

No saan kasin tietysti kun ostan seuraavan kannettavan, jee!

Kommentoi artikkelia