Windows 8: Käsittelyssä uusi tehtävienhallinta

Artikkelin kirjoittaja: Valtteri Ahonen | 5 kommenttia

Suorituskyky


Värikoodatun listan lisäksi uudessa tehtävienhallinnassa on saatavilla myös oikeaa grafiikkaa, eli esimerkiksi prosessorin kulutuksen saa näkymään piirrettyyn diagrammiin. Grafiikat ovat katsottavissa Suorituskyky-välilehdellä (Performance).Kuvaajista on nähtävissä samat tiedot kuin listastakin, mutta verkko on jaettu kahteen osaan, perinteiseen ja langattomaan. Lisäksi välilehdeltä voi helposti tarkistaa esimerkiksi IP-osoitteensa, muistin määrän ja sen nopeuden sekä vaikkapa kiintolevyjen kapasiteetit.

Suorituskyky-välilehti on aiemminkin löytynyt Tehtävienhallinnasta, mutta uudistetussa versiossa se on monipuolisempi ja helppolukuisempi. Entiseen tapaan pääsy Resurssienvalvontaan onnistuu tämän välilehden kautta.

kommenttia 5

daba88

Vaikuttaa positiiviselta uudistukselta. Varmasti helpottaa (ainakin puhelimen välityksellä) vian / hidastelun etsintää...

Susanoo

On noi windows 8 ikkunat vaan niin rumia että meinaa oksentaa.

wipe2000

Eli pientä viilausta käyttömukavuuteen ja havainnollisuuteen, mutta loppujen lopuksi ei paljonkaan uutta. No, hyvä, ettei mikään ominaisuus näyttäisi myöskään huonontuneen. Ihan ok pikkupäivitys siis varmaan tämäkin.

johtaja59

Osassa kuvista eng winkkari ja osassa fin(?)

himpo

Siis itse tarvitsisin tällaista tietoa harvasepäivä.

Joskus prosessoritehoista on käytössä 100% ja kun Prosessit-välilehdeltä ynnää kulutukset yhteen niin saa vain 10% kasaan, kuka ne tehot sitten syö???

Ja joskus ei anna poistaa asemaa turvallisesti kun joku käyttää ulkoista levyä, kuka käyttää???

Ja latausnopeus putoaa välillä, joku ohjelma varmaan hakee päivityksiä, mikä ohjelma???

No saan kasin tietysti kun ostan seuraavan kannettavan, jee!

Kommentoi artikkelia