Viisi USB 3.0 -tallennusratkaisua taskuusi

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Power Quotient International (PQI) SSD S533-E



PQI ei pystynyt toimittamaan 128 GB versiota aiemmin julkistetusta USB 3.0 UFD:stä, joten PQI valitsi lähimmän vertailukohdan taskukokoisesta S533-E SSD-asemastaan. S553-E:n 2,5" standardikokoisessa USB 3.0 -kotelossa asustaa Intelin vakuuttava X25-M.



Laitteen ulkoasulta ei ehkä odoteta mitään erityistä, mutta PQI:n asemassa on kirkkaanpunaiseksi anodisoitu harjattu alumiinipinta.



PQI:n S533-E käyttää normaalikokoista Type A -liitintä, mikä tekee siitä yhteensopivan myös vanhempien johtojen kanssa. Haittapuolena asema vaatii enemmän virtaa kuin mitä vanha USB 2.0 tarjoaa, ja asemaan onkin lisätty 5 V virtaliitin, johon ylimääräinen virtajohto voidaan kiinnittää.



Lyhyt käyttöopas kuvaa S533-E:n kiinnitystä USB-porttiin, ja pehmeä vinyylipussukka suojaa asemaa naarmuilta. PQI sisältää USB 3.0 -johdon, mutta ei USB 5 V virta-adapteria vanhemmille kokoonpanoille, ja ne pystyvät yleensä käynnistämään aseman vain emolevyn takapaneelin usb-porteista; ongelma minkä olemassaolon vahvistimme edellisen sukupolven Asus emolevyllä.



PQI on formatoinut aseman FAT32-formaattiin, joka tarjoaa yhteensopivuuden eri käyttöjärjestelmien välillä, ja on lisännyt FNet TurboHDD -ohjelman levylle. Ohjelmistolisenssi löytyy pakkauksesta pieneltä paperilapulta. Koska käyttäjät eivät luultavasti asenna ohjelmistoa jokaiselle käyttämälleen koneelle, ajoimme testit myös ilman ohjelmistoa.

Kommentoi artikkelia