Arvostelu: Logitech Ergo K860

Artikkelin kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen

Ohjelmisto
Ohjelmisto on yksi Logitechin vahvuuksia.

Ergo K860 tukee Logitechin Flow -tekniikkaa muiden Flow -tekniikkaa hyödyntävien hiirien kanssa. Esimerkiksi MX Master 3 -hiiren ja Ergo K860 -näppäimistön voi yhdistää Logitech Flow -tekniikan ja Logitech Options -ohjelmiston avulla useaan tietokoneeseen yhtäaikaisesti ja vaihtaa näiden laitteiden välillä saumattomasti. Flown avulla voi myös kopioida ja liittää tekstiä, kuvia ja tiedostoja tietokoneelta toiselle.

Tämä toimii kuten mainostetaan. Mikäli yhteyden muodostamisen kanssa on ongelmia, kannattaa varmistaa, että tietokoneen virustorjunta ei estä ohjelman liikennettä, sillä yhteyden muodostaminen tapahtuu netin välityksellä.

Logitech Options on se ohjelma, jolla Ergo K860 -näppäimistöä hallitaan. Ohjelmisto on kohtuullisen yksinkertainen. Ohjelmiston avulla F-painikkeissa sijaitsevia toimintoja voi muuttaa ja sen kautta myös näkee mihin laitteisiin näppäimistö on yhdistetty. Lisäksi FN-painikkeesta löytyy DuoLink-ominaisuus, jolla voi laajentaa hiiren toimintoja, kun painike on painettuna alas.

Kommentoi artikkelia