AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

Crysis 2


Crysis 2:n on vähän turhan tuhti pala integroiduille näytönohjaimille, joten testasimme sitä myös 1024x600-resoluutiolla.

A8-3500M:n 6620G:llä saavutetaan pelattava, 30 FPS:n ruudunpäivitysnopeus kaikkein alhaisimmalla resoluutiolla. Vaikka resoluutio onkin alhainen, niin suoritusta ei kannata aliarvioida. Crysis 2:n on nimittäin graafisesti erittäin haastava peli. Intelin ohjaimella saavutetaan vaivainen 23 FPS:n päivitysnopeus.

Radeon HD 6630M osoittautui tällä kertaa kaikkein nopeimmaksi, sillä se ylsi 30 FPS:ään vielä 1280x800-tarkkuudellakin.

AMD:n Dual Graphicsista ei ole tässä testissä apua, koska Crysis 2:n Direct X 9 -peli. Huomasimme, että DC:n käyttö Crysiksessä alentaa koneen suorituskyvyn jopa alhaisemmaksi kuin mitä pelkällä erillisnäytönohjaimella saavutetaan. AMD:n edustajan mukaan näin ei pitäisi käydä, koska DX9-tilassa grafiikasta huolehtii (tai ainakin pitäisi) yksinomaan erillinen näytönohjain. Ehkä vika on korjattavissa pelkällä ajuripäivityksellä.

kommenttia 2

KalikoJak

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli. :) Yllättävän paljon on vielä tekemistä ennen kuin nämäkään APU:t saavat täyden potentiaalinsa. Mutta toisaalta kun haluaa ympätä dual graphicit, ja hienoahan se on, niin on siinä varmaan tekemistä ajureiden kanssa. :p

Mutta ennen kaikkea hienoa AMD! minulta löytyy ainakin uskoa näihin tuotteisiin. :)

Seuraava läppärini taitaa olla kuitenkin syönyt trinityn koska sen verran hyvin porskuttaa vielä vaikka 3 vuotta vanha. ;)

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

BPVest

Tän testin poti olla kannettavista tietokoneista?

HandBrake CLI, MainConcept Reference v2, Autodesk 3ds Max 2010, Adobe Premiere Pro CS5, Adobe After Effects CS5, Cinebench, Blender, Adobe Photoshop CS 5

Testisoftat ainaki viittaa johonki ihan muuhun.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi artikkelia