AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

Metro 2033


Ajoimme Metro 2033 -testin kahteen kertaan läpi testataksemme Dual Graphicsin toimintaa. Peli ajettiin läpi aluksi DirectX 9:llä. Tällä kertaa DC:n käytöstä ei ollut mitään haittaa tulosten kannalta:









Edellisistä kaavioista näkyy hyvin Llanon näytönohjaimen ylivertaisuus verrattuna Intelin HD Graphicsiin. AMD saavuttaa jopa kaksinkertaisen nopeuden verrattuna Inteliin.
Seuraavaksi samat testit DirectX 10 -tilassa:









Tulokset näyttäisivät olevan jokseenkin samanlaisia niin DX9:llä kuin DX10:lläkin. Dual Graphicsin hyödyt alkavat näkyä vasta 1920x1080-resoluutiolla.

kommenttia 2

KalikoJak

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli. :) Yllättävän paljon on vielä tekemistä ennen kuin nämäkään APU:t saavat täyden potentiaalinsa. Mutta toisaalta kun haluaa ympätä dual graphicit, ja hienoahan se on, niin on siinä varmaan tekemistä ajureiden kanssa. :p

Mutta ennen kaikkea hienoa AMD! minulta löytyy ainakin uskoa näihin tuotteisiin. :)

Seuraava läppärini taitaa olla kuitenkin syönyt trinityn koska sen verran hyvin porskuttaa vielä vaikka 3 vuotta vanha. ;)

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

BPVest

Tän testin poti olla kannettavista tietokoneista?

HandBrake CLI, MainConcept Reference v2, Autodesk 3ds Max 2010, Adobe Premiere Pro CS5, Adobe After Effects CS5, Cinebench, Blender, Adobe Photoshop CS 5

Testisoftat ainaki viittaa johonki ihan muuhun.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi artikkelia