AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

Prosessoritestit – sisällöntuotanto

3ds Maxilla ja Blenderillä saatiin mitattua ainoastaan renderöintiin kulunut aika, mutta Cinebenchistä saimme ulos sekä renderöintiin kuluneen ajan että ruudun reagoivuuden (sininen). Intel hallitsee renderöinnin kaikkia muita paremmin, paitsi Cinebenchissä.Vaihto 2D-grafiikan piirtoon tietää samalla isompaa taakkaa prosessoriytimille. Olemme käyttäneet Photoshop-testissämme säikeistettyjä suotimia. Ajatuksena on saada moniytimisistä prosessoreista kaikki hyöty iriti. Intel on kiistatta ykkönen.

Intel säilyttää johtoasemansa kahdessa muussa Adoben ohjelmistossa. A8-3500M on selvästi joukon heikoin lenkki (varsinkin After Effectsin tulosten perusteella). Llanoa ei kannata harkita jos ajattelit muokkailla tietokoneellasi videoita.

kommenttia 2

KalikoJak

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli. :) Yllättävän paljon on vielä tekemistä ennen kuin nämäkään APU:t saavat täyden potentiaalinsa. Mutta toisaalta kun haluaa ympätä dual graphicit, ja hienoahan se on, niin on siinä varmaan tekemistä ajureiden kanssa. :p

Mutta ennen kaikkea hienoa AMD! minulta löytyy ainakin uskoa näihin tuotteisiin. :)

Seuraava läppärini taitaa olla kuitenkin syönyt trinityn koska sen verran hyvin porskuttaa vielä vaikka 3 vuotta vanha. ;)

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

BPVest

Tän testin poti olla kannettavista tietokoneista?

HandBrake CLI, MainConcept Reference v2, Autodesk 3ds Max 2010, Adobe Premiere Pro CS5, Adobe After Effects CS5, Cinebench, Blender, Adobe Photoshop CS 5

Testisoftat ainaki viittaa johonki ihan muuhun.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi artikkelia