AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

StarCraft 2


StarCraft 2 on erittäin prosessorikeskeinen peli, joten se on hyvä alusta Llanon ja Sandy Bridgen suoritintehojen vertailuun.A8-3500M ja Core i5-2520M ovat tasavahvoja pelureita alhaisimmalla resoluutiolla. Intelillä on hieman korkeampi minimipäivitysnopeus, mutta AMD suoriutuu keskimäärin paremmalla ruudunpäivitysnopeudella. Tarkkuuden kasvaessa Llanon ja Sandy Bridgen ero alkaa hiljalleen kasvaa AMD:n eduksi.

Radeon HD 6630M -järjestelmällä saadaan tauluun parhaimmat arvot. Dual Graphicsista ei ole taaskaan hyötyä, koska StarCraft on DX9-peli. Crysiksessä havaittu ongelmakin näyttäisi toistuvan StarCraftissa.

kommenttia 2

KalikoJak

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli. :) Yllättävän paljon on vielä tekemistä ennen kuin nämäkään APU:t saavat täyden potentiaalinsa. Mutta toisaalta kun haluaa ympätä dual graphicit, ja hienoahan se on, niin on siinä varmaan tekemistä ajureiden kanssa. :p

Mutta ennen kaikkea hienoa AMD! minulta löytyy ainakin uskoa näihin tuotteisiin. :)

Seuraava läppärini taitaa olla kuitenkin syönyt trinityn koska sen verran hyvin porskuttaa vielä vaikka 3 vuotta vanha. ;)

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

BPVest

Tän testin poti olla kannettavista tietokoneista?

HandBrake CLI, MainConcept Reference v2, Autodesk 3ds Max 2010, Adobe Premiere Pro CS5, Adobe After Effects CS5, Cinebench, Blender, Adobe Photoshop CS 5

Testisoftat ainaki viittaa johonki ihan muuhun.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi artikkelia