AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 2 kommenttia

Prosessoritestit – Hyötyohjelmat

ABBYY FineReaderin avulla mitataan kokoonpanon tehokkuutta OCR:ssä. Ohjelma käy läpi kirjan sivuista skannattuja kuvia ja muuntaa ne Word-dokumentiksi.

A8-3500M on hitusen hitaampi kuin 1,5 GHz:n Phenom II X4, mikä on kenties seurausta L3-välimuistin puutteesta.Yhteisesti pakkausohjelmien tuloksista voidaan sanoa, että Intel poistuu tälläkin kertaa voittajana AMD:n A8-3500M:ää vastaan. Llano näyttäisi toimivan taas 1,5 GHz:n taajuudella. Jostakin syystä Turbo Core ei tahdo oikein aktivoitua.

kommenttia 2

KalikoJak

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli. :) Yllättävän paljon on vielä tekemistä ennen kuin nämäkään APU:t saavat täyden potentiaalinsa. Mutta toisaalta kun haluaa ympätä dual graphicit, ja hienoahan se on, niin on siinä varmaan tekemistä ajureiden kanssa. :p

Mutta ennen kaikkea hienoa AMD! minulta löytyy ainakin uskoa näihin tuotteisiin. :)

Seuraava läppärini taitaa olla kuitenkin syönyt trinityn koska sen verran hyvin porskuttaa vielä vaikka 3 vuotta vanha. ;)

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

BPVest

Tän testin poti olla kannettavista tietokoneista?

HandBrake CLI, MainConcept Reference v2, Autodesk 3ds Max 2010, Adobe Premiere Pro CS5, Adobe After Effects CS5, Cinebench, Blender, Adobe Photoshop CS 5

Testisoftat ainaki viittaa johonki ihan muuhun.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi artikkelia