Vähävirtaista pelaamista: AMD E-350 vs. Intel Atom D525 ja Ion 2

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 4 kommenttia

Testitulokset: Left 4 Dead 2


Left 4 Dead 2 on sarjan kolmas ammuskelupeli:Useamman ytimen käyttö on oletuksena pois päältä molempien prosessoreiden tapauksessa ja se kääntyy pois päältä aina pelin uudelleenkäynnistyksen yhteydessä tai resoluution vaihdon jälkeen, mikä on erittäin ärsyttävä ominaisuus. Sen sietäminen kuitenkin kannattaa, sillä useampaa ydintä hyödyntämällä FPS kasvaa noin 10 ruudun verran. Sen avulla peli pyörii hyvinkin pelattavilla nopeuksilla E-350:n avulla 720p-resoluutiolla ja Atom/Ion-yhdistelmäkin on lähellä pelattavuuden rajaa. Peli näyttää melko hyvältä vielä alimmillakin asetuksilla, eli yksityiskohtien vähentäminenkään ei ole ongelma.

E-350:n osalta ruudunpäivitysnopeus on selvästi pelattavan puolella ja vaikka se ei olekaan täysin sulava, se on kuitenkin riittävän nopea. Atom D525 / Ion 2 -yhdistelmän 25 FPS on pelattavuuden rajoilla.

Tuomio:
Left 4 Dead 2 on pelattavissa E-350:n osalta ja D525 / Ion 2 jää pelattavuuden rajamaille.

kommenttia 4

johtaja59

"Unreal Tournament
Kehittäjä Epic Games, Digital Extremes
Julkaisija GT Interactive
Pelimoottori Unreal Engine
Julkaisupäivä 30. marraskuuta, 1999
Lajityyppi FPS"
-Wikipedia

Bodomed

Tämä oli kyllä mielenkiintoinen testi! Itse ainakin löysin tästä paljon apua, oman HTPC:n kokoamiseen... Ois kiva tietää kuinka paljon tuo peliteho lisääntyy erillisellä näytönohjaimella?


Thor1993

Tosiaan iha hyvä välillä testailla tällastakin.
Tietääpähän vähän, että mihin noista ihan halvimmista systeemeistä on.
AMD:kin saanut kunnon setin aikaan, kun näyttää intel+nvidia liitos jäävän pääasiassa jalkoihin.

@2 Veikkaisin, ettei erillinen näyttis tuo pelitehoo juuri yhtään lisää, koska jo näissä testeissä näytti prossu olevan monesti se rajottava tekijä.

Janzor

Originally posted by Bodomed:
Tämä oli kyllä mielenkiintoinen testi! Itse ainakin löysin tästä paljon apua, oman HTPC:n kokoamiseen... Ois kiva tietää kuinka paljon tuo peliteho lisääntyy erillisellä näytönohjaimella?
Syö aika pahasti pointtia näistä vehkeistä jos siihen rinnalle hankitaan erillinen näyttis joka imee tuplasti samat virrat mitä muut osat yhteensä

Asus P8P67 EVO // i7-2600K // PNY GTX580 + Accelero Xtreme Plus // 2x4GB 1333DDR3 // Kingston SSD 64GB + 1TB F3 + 2TB Caviar Green // Seasonic 750W

Kommentoi artikkelia