Vähävirtaista pelaamista: AMD E-350 vs. Intel Atom D525 ja Ion 2

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 4 kommenttia

Testitulokset: Unreal Tournament


Unreal Tournament on hyvännäköinen peli vielä nykypäivänkin standardeilla. Tutkitaan pyöriikö se pelattavasti näillä hitailla kokoonpanoilla:E-350 jaksaa pyörittää Unreal Tournamentia kohtalaisen hyvin 1024x600 resoluutiolla vähimmäisnopeuden jäädessä melko hyvään 24 FPS tulokseen. D525 / Ion 2 ei pärjää yhtä hyvin ja FPS tippuu matalimmillaan aina 14 ruutuun sekunnissa. Nopeatempoisen ammuskelupelin tapauksessa FPS-lukemat ovat elämän ja kuoleman kysymys varsinkin verkossa pelatessa.

Pelin ulkoasu on erittäin siisti, kun otetaan huomioon sen ikä ja suhteellisen pienet järjestelmävaatimukset. Grafiikka-asetuksia voisi laskea vielä lisääkin, mutta se myös huonontaa ulkoasua kohtalaisen paljon eikä juuri paranna suorituskykyä.

Tuomio:
Unreal Tournament on pelattavissa E-350:llä 1024x600 resoluutiolla ja pelattavan rajamailla D525 / Ion 2 -kombinaatiolla.

kommenttia 4

johtaja59

"Unreal Tournament
Kehittäjä Epic Games, Digital Extremes
Julkaisija GT Interactive
Pelimoottori Unreal Engine
Julkaisupäivä 30. marraskuuta, 1999
Lajityyppi FPS"
-Wikipedia

Bodomed

Tämä oli kyllä mielenkiintoinen testi! Itse ainakin löysin tästä paljon apua, oman HTPC:n kokoamiseen... Ois kiva tietää kuinka paljon tuo peliteho lisääntyy erillisellä näytönohjaimella?


Thor1993

Tosiaan iha hyvä välillä testailla tällastakin.
Tietääpähän vähän, että mihin noista ihan halvimmista systeemeistä on.
AMD:kin saanut kunnon setin aikaan, kun näyttää intel+nvidia liitos jäävän pääasiassa jalkoihin.

@2 Veikkaisin, ettei erillinen näyttis tuo pelitehoo juuri yhtään lisää, koska jo näissä testeissä näytti prossu olevan monesti se rajottava tekijä.

Janzor

Originally posted by Bodomed:
Tämä oli kyllä mielenkiintoinen testi! Itse ainakin löysin tästä paljon apua, oman HTPC:n kokoamiseen... Ois kiva tietää kuinka paljon tuo peliteho lisääntyy erillisellä näytönohjaimella?
Syö aika pahasti pointtia näistä vehkeistä jos siihen rinnalle hankitaan erillinen näyttis joka imee tuplasti samat virrat mitä muut osat yhteensä

Asus P8P67 EVO // i7-2600K // PNY GTX580 + Accelero Xtreme Plus // 2x4GB 1333DDR3 // Kingston SSD 64GB + 1TB F3 + 2TB Caviar Green // Seasonic 750W

Kommentoi artikkelia