Arvostelussa: Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Artikkelin kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen

YhteenvetoAndroid-tablettien maailmassa valikoiman laajuus ei ole järin suuri, joten tältä osin Tab S6 Lite on voittaja. 399 euron hintainen Wifi-malli tai 469 euron LTE-versio tarjoavat molemmat mukavasti vastinetta rahalle.

Galaxy Tab S6 Liten vahvuuksia ovat laadukas rakenne, iso näyttö, pitkä akunkesto sekä mukana tuleva S Pen. Näillä ominaisuuksilla Tab S6 Lite haastaa Applen iPadin, jota saa suurin piirtein samaan hintaan, mutta Applen laitteen mukana ei tule ollenkaan Apple Pencil -kynää, vaan sellaisen joutuu ostamaan erikseen.

Suorituskyky ei ole Tab S6 Liten vahvuuksia, mutta sillä pärjää, mikäli käyttö kohdistuu lähinnä videoiden katseluun, netin selaamiseen sekä kevyempään pelaamiseen. Huonona puolena täytyy myös mainita sormenjälkilukijan puute. Applen laitteet vastaavasti tarjoavat parempaa suorituskykyä. Lisäksi Androidin vahvuus ei ole tabletit, joten monet sovellukset eivät toimi kovin hyvin isolla näytöllä.

Kaiken kaikkiaan Galaxy Tab S6 Lite on hyvä Android-tabletti. Varsinkin jos taskusta löytyy jo Samsung-puhelin, sillä nämä tarjoavat Auto Hotspot -toiminnon sekä mahdollisuuden vastata puheluihin tabletin kautta. Myös useampaan kertaan mainittu S Pen -kynä on loistava, jos sellaiselle on käyttöä.

Kommentoi artikkelia