MWC 2012 -katsaus: Nokia, Asus, Intel, Samsung ja LG

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 0 kommenttia

Samsung Galaxy Note 10.1 ja Galaxy Beam

Vaikka suurin osa päivästä menikin pressitilaisuuksissa, ehdimme myös tarkastamaan muutaman esittelijän tilat. Erityisesti meidät vakuutti Samsungin Galaxy Tab ja sen uusi SuperPLS paneeli. Uusimpana leluna toimi kuitenkin Galaxy Note 10.1, josta löytyy myös sama näyttöpaneeli, ja kyseessä on suurempi versio CES-messuilla esitellystä 7" mallista. Molempien mukana tulee Wacomin digitizer paineherkällä styluksella.

Note-mallit eivät korvaa nykyisiä Tab-malleja, vaan niiden on tarkoitus elää rinnakkain. Note-tabletit ovat suunnattu etupäässä sisällöntuottajille.Galaxy BeamSamsung on menestynyt erityisen hyvin Galaxy S II ja Nexus -älypuhelimillaan. HTC:n One ja Nokian Lumia 900 eivät ole vielä saatavilla kaikkialla, joten Samsungilla ei ole suurta kiirettä saada ulos jatkoa omille älypuhelimilleen. Sitä ennen luvassa onkin erikoisempia malleja, joilla testataan uusia teknologioita. Tähän muottiin sopii Galaxy Beam.

Beamin erikoisuus on siihen integroitu LED-projektori, jolla voi heijastaa kännykän kuvan seinälle. Tämä kiinnostanee varmasti niitä multimediaihmisiä jotka haluavat esitellä puhelimensa sisältöä isommalle ryhmälle.

Kommentoi artikkelia