Asus ROG G20 ja Swift PG278Q – Pelaajien Tasavalta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

OhjelmistoG20 käyttää Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää, vaikka epäilemättä alunperin sitä on varmasti mietitty myös Steam OS:n kannalta. Asus tarjoaa ohjelmistopuolella muutamaa työkalusovellusta G20:n eri ominaisuuksien hallintaan ja suorituskyvyn seurantaan. Kokonaisuudessaan G20:n tarjoamat ohjelmistot ovat yllättävän käyttökelpoisia ja hiottuja kokonaisuuksia, eikä mukana tule kasaa verenpainetta nostattavia trial-turhakkeita.Aegis-sovelluksen kautta käyttäjä voi seurata koneen käyttöastetta ja tarkistaa muutamia muita perustietoja koneesta. Aegis lieneekin lähinnä suunniteltu silmäkarkiksi, ja samaan tehtävään on tarjolla kehittyneempiäkin sovelluksia.Asus Command on varsinainen asetusten työkalupakki, josta löytyy muun muassa kotelon LED-valaistuksen säätö.Mukana tulee myös verkkoyhteyden optimointiin ja seurantaan tarkoitettu GameFirst II -sovellus, jolla voidaan priorisoida tarvittaessa paras palvelulaatu sovelluskohtaisesti.

Asus tarjoaa myös 100 Gt pilvitallennustilaa käyttäjälle Asus WebStoragen kautta.

kommentti 1

Carbonfiber_Dragon

Itselläni on tällainen ja voin sanoa, että pitää aivan hirveätä meteliä jos tekee mitään raskaampaa kun katselee videoita.

Lisäksi jäähdytys ei pelaa läheskään rittävästi, eikä parempia osia omantietoni mukaan ole saatavilla mistään. Paremmilla osilla tarkoitan lähinnä koteloon sopivia lisäpuhaltimia, prossu jäähdytintä ja tehokkaampaa poweria.

Jos joku sattuu tietämään asiasta enemmän niin, vinkit ovat tervetulleita.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. syyskuuta, 2016 @ 21:41

Kommentoi artikkelia