Asus ROG G20 ja Swift PG278Q – Pelaajien Tasavalta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

Päivitettävyys

SFF-valmiskokoonpanolta ei välttämättä voine odottaa suuria päivitettävyyden osalta, ja tämä pitää paikkansa myös G20:n osalta. G20:n sisuksista voi kuitenkin löytää 2,5” SSD:n tai kovalevyn SATA III -liitäntään. Teoriassa myös muut osat pitäisi olla vaihdettavissa, jos vain uskaltautuu koneen syövereihin.

Kotelo avataan nostamalla ensin kattopaneeli irti ja ruuvaamalla sen alta löytyvä ruuvi sekä toinen ruuvi kotelon pohjasta, minkä jälkeen sivupaneeli saadaan vedettyä auki. Sisältää paljastuu ensimmäisenä GTX 780 -näytönohjain 90 asteen kulmassa emolevyyn nähden. Kotelon sisustan ilmanvaihdosta vastaa kaksi radiaalipuhallinta.Valitettavasti koneen päivitys ei tule olemaan helpoin askare, joten se jäänee monelta helppoa vaihtoehtoa hakevalta tekemättä. Valmiskokoonpanossa on myös otettava huomioon se, että komponenttien vaihtaminen evää myös takuun, joten operaatioon ei kannattane ryhtyä ennen kahden vuoden noutotakuun umpeutumista.

kommentti 1

Carbonfiber_Dragon

Itselläni on tällainen ja voin sanoa, että pitää aivan hirveätä meteliä jos tekee mitään raskaampaa kun katselee videoita.

Lisäksi jäähdytys ei pelaa läheskään rittävästi, eikä parempia osia omantietoni mukaan ole saatavilla mistään. Paremmilla osilla tarkoitan lähinnä koteloon sopivia lisäpuhaltimia, prossu jäähdytintä ja tehokkaampaa poweria.

Jos joku sattuu tietämään asiasta enemmän niin, vinkit ovat tervetulleita.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. syyskuuta, 2016 @ 21:41

Kommentoi artikkelia