Asus ROG G20 ja Swift PG278Q – Pelaajien Tasavalta

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

JohdantoSuurimpien PC-valmistajien valmiskokoonpanot eivät yleensä ole vakuuttaneet vannoutuneimpia PC-pelaajia laadun ja hinnan osalta, mutta viime aikoina erityisesti pienen muotokertoimen SFF-kokoonpanot ovat saavuttaneet myös pelaajien parissa suosiota, ja tähän rakoon iskee uusi Asus ROG G20.PC-harrastelijan on yleensä tyydyttävä SFF-kokoonpanoa rakentaessa komponenttiratkaisuissa standardien mukaisiin ratkaisuihin, mutta Asus vuorostaan pystyy tarjoamaan sen viimeisen ripauksen kustomointia SFF-kokoonpanon maksimaaliseen optimointiin. ROG G20 lupaakin tuoda tehokkaan ja tyylikkään paketin minimaalisessa 12,5 litran koossa.

Asuksen pienestä mutta pippurisesta kokoonpanosta löytyy GeForce GTX 780 -näytönohjain, ja mikä olisikaan kuranttia testattavaa Nvidian näytönohjainten kanssa?Asus ROG Swift PG278Q on yksi ensimmäisistä markkinoille saapuneista näytöistä, jotka tarjoavat tuen Nvidian G-Sync-tekniikalle. Swift on myös muilta ominaisuuksiltaan uusinta uutta, sillä se tarjoaa ensimmäistä kertaa 144 Hz virkistystaajuuden sekä 2560x1440-resoluution samassa paketissa. Artikkelissa tulemme paneutumaan Swiftin ominaisuuksien lisäksi myös siihen, kuinka paljon oikeastaan tarvitaan rautaa rajalle tämän näytön kanssa pelaamiseen.

Itse koneen ja näytön lisäksi tarvitsemme myös hieman interaktiovälineitä. G20:n mukana tulee perus hiiri+näppiskombo, mutta PC-pelaajien kannattaa suosiolla jättää ne varalaitteiksi, ja panostaa hieman lisää mekaaniseen näppäimistöön ja laadukkaaseen pelihiireen. Tätä varten mukaan otettiin Asuksen Strix-sarjan Tactic Pro -näppäimistö sekä Claw-pelihiiri. Näihin oheislaitteisiin tutustumme vielä myöhemmin erillisessä katsausartikkelissa.

kommentti 1

Carbonfiber_Dragon

Itselläni on tällainen ja voin sanoa, että pitää aivan hirveätä meteliä jos tekee mitään raskaampaa kun katselee videoita.

Lisäksi jäähdytys ei pelaa läheskään rittävästi, eikä parempia osia omantietoni mukaan ole saatavilla mistään. Paremmilla osilla tarkoitan lähinnä koteloon sopivia lisäpuhaltimia, prossu jäähdytintä ja tehokkaampaa poweria.

Jos joku sattuu tietämään asiasta enemmän niin, vinkit ovat tervetulleita.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. syyskuuta, 2016 @ 21:41

Kommentoi artikkelia