Arvostelussa Samsung Galaxy Note 8.0

Artikkelin kirjoittaja: Sami Koivunen | 1 kommentti

Yhteenveto


Samsung Galaxy Note 8.0 on teknisesti erinomainen laite ja käytettävyydeltään hyvä. Kahdeksan tuuman näyttö ja kevyt paino tekevät siitä kätevän matkakumppanin. Laite soveltuu erinomaisesti selailuun tai vaikkapa Netflixin katseluun. Suorituskyky ja näyttö mahdollistavat myös pelikäytön.


Testissä S Pen -kynän käyttö tuntui miellyttävältä ja todelliselta vaihtoehdolta sormella tehtävään selailuun. Kynän avulla on mahdollista siirtää tietoa ruutujen välillä ja kuvankaappausten tekeminen on helpointa juuri S Penin avulla. Kynän lokerointi osaksi puhelinta on kätevää ja Note 8.0 huomaa aina, jos S Pen irroitetaan ja avaa muistiinpanoille tarkoitetun näkymän.

Laitteen varjopuolia ovat etupuolella olevien kosketuspainikkeiden sijoittelu ja kameroiden kelvottomuus. Laitteen ulkonäkö on siisti, mutta tuo toisaalta mieleen naurettavan ison älypuhelimen. Laitteen tarjoama vastine rahoille nykyisessä hintaluokassa on myös kyseenalainen. Tästä huolimatta testijakson aikana allekirjoittanut vakuuttui Androidin sopivuudesta minitablettiin ja juuri Galaxy Note 8.0:n monipuolisuudesta.

Plussaa:
- S Pen
- Koko
- Suorituskyky

Miinusta:
- Hinta
- Kamera
- Muovinen rakenne

kommentti 1

AhKeefas

Ei ihan mastu puvun takin povitaskuun, joten odotellaanpa sitten
Samsung Galaxy note II:sta
iPhone 6 Maxia ja
Nokia Lumia Phablettia
ja kaikki tietysti Full HD-resoluutiolla ja sopivasti Jouluksi
Unelmoinko turhia?

Kommentoi artikkelia