Arvostelussa Samsung Galaxy Note 8.0

Artikkelin kirjoittaja: Sami Koivunen | 1 kommentti

Suorituskyky ja akku


Galaxy Note 8.0:n akunkesto on laitteen kokoon ja tehoon nähden erinomainen. Satunnaisessa käytössä Note 8.0:n 4600 milliampeeritunnin akku kestää noin kaksi päivää ja kovassakin käytössä helposti päivän. Videota laitteella pystyy toistamaan 7-8 tuntia ennen akun pettämistä. Käynnistysaika laitteella on noin 25-30 sekuntia, joka on vähintäänkin siedettävä.

Galaxy Note 8.0 on varusteltu Androidin Jelly Bean -versiolla 4.1.2 ja TouchWiz-käyttöjärjestelmän versiolla 4.0. Laite on käyttöliittymältään ja sovelluksiltaan identtinen uusimpien Android-älypuhelinten kanssa ja Android-puhelinta käyttävät ovatkin varmasti kuin kotonaan.


Galaxy Note 8.0 sisältää saman neliytimisen Exynos 4412 -suorittimen kuin isoveljensä Note 10.1. RAM-muistia Note 8.0:ssa on 2 gigatavua, kun sitä on esimerkiksi iPad minissä on 512 megatavua. Laitteen suorituskyky riittääkin paremmin kuin hyvin esimerkiksi pelikäyttöön. Ongelmaksi voikin muodostua tabletin melko vaatimaton 16 gigatavun sisäinen muisti. Toisaalta tilaa on saatavissa lisää microSD-paikan kautta. Maksimissaan tilaa voi kasvattaa 64 gigatavulla.

kommentti 1

AhKeefas

Ei ihan mastu puvun takin povitaskuun, joten odotellaanpa sitten
Samsung Galaxy note II:sta
iPhone 6 Maxia ja
Nokia Lumia Phablettia
ja kaikki tietysti Full HD-resoluutiolla ja sopivasti Jouluksi
Unelmoinko turhia?

Kommentoi artikkelia