Arvostelussa Samsung Galaxy Note 8.0

Artikkelin kirjoittaja: Sami Koivunen | 1 kommentti

Samsung Galaxy Note 8.0 on Samsungin vastaus minitablettien lippulaivakilpailuun. Galaxy Note 8.0:n kanssa samassa kokoluokassa kamppailevat Applen iPad mini ja Google Nexus 7. Näistä Nexus 7 on selvästi iPadia ja Notea halvempi ja iPad mini mallista riippuen suunnilleen samanhintainen.

Kooltaan Galaxy Note vastaa iPad miniä, kun taas Googlen Nexus 7 on näytöltään tuuman pienempi. Tabletti on liian kookas taskuun sujautettavaksi, mutta toisaalta pieni kantolaukussa kannettavaksi. Painoltaan Galaxy Note 8.0 vastaa Nexus 7 -tablettia 338 grammalla iPad minin ollessa kahta edellistä 32 grammaa kevyempi. Paksuutta Note 8.0:lla on kahdeksan millimetriä.

Samsung Galaxy Note 8.0 sijoittuuu Note-tuoteperheessä Note II -puhelimen ja Note 10.1 -tabletin välimaastoon. Laite yhdistelee sekä puhelimen että tabletin ominaisuuksia ja muistuttaa ulkoisesti älypuhelinta. Vuonna 2011 esiteltyyn Samsung Galaxy Tab 8.9 -tablettiin verrattuna Note 8.0 on teknisesti selvä kehitysaskel ja huomattavasti sirompi laite.

Samsung on esitellyt hiljattain Galaxy Tab -mallistoon myös seitsemän ja kahdeksan tuuman tabletit, joiden tekniset ominaisuudet eivät tosin aivan yllä Galaxy Note 8.0:n tasolle.

kommentti 1

AhKeefas

Ei ihan mastu puvun takin povitaskuun, joten odotellaanpa sitten
Samsung Galaxy note II:sta
iPhone 6 Maxia ja
Nokia Lumia Phablettia
ja kaikki tietysti Full HD-resoluutiolla ja sopivasti Jouluksi
Unelmoinko turhia?

Kommentoi artikkelia