Arvostelussa Intel Core i7-3770K

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 1 kommentti

Testitulokset: tuottavuus

Myös ABBYY FineReader jatkaa jo tutuksi tullutta kaavaa, jossa Intelin kuusiytimiset voittavat ja AMD jää pohjalle.Fritz ei ole yleensä käytössä prosessoritesteissämme, mutta koska sitä on erikseen pyydetty mukaan, on se täällä tänään.

Agressiivinen säikeistys auttaa AMD:n FX-8150:n ohittamaan edellisen sukupolven suorittimet, mutta se jää Intelin säikeistetyille malleille.Google Chromen kääntäminen on raskas työ, jossa kestää yli 30 minuuttia kolmella testissä olleella prosessorilla. Sandy Bridge-E -suorittimet onnistuvat kuitenkin suoriutumaan alle 20 minuutin, Ivy Bridgen jäädessä välimastoon.PDF-tiedoston luonti toimii tasan yhdellä säikeellä, mikä on luonnollisesti Ivylle ja Sandylle etu, eikä AMD:n arkkitehtuuri mahda niille mitään edes korkealla kellotaajuudella.

kommentti 1

KalikoJak

Toivottavasti julkaisevat myös ilman näytönohjainta olevan version kohtuullisen ajan kuluttua, toisin kuin edellisessä sukupolvessa.

Koska edelleen pienempi virrankulutus, lämpö ja hinta.

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

Kommentoi artikkelia