Arvostelussa Microsoft Surface Laptop 3 (15”)

Artikkelin kirjoittaja: Janne Yli-Korhonen

YhteenvetoMicrosoft Surface Laptop 3 on erittäin mainio laite. Se tarjoaa laadukkaan sekä tyylikkään rakenteen noin 1500 gramman paketissa, jota helppo kuljettaa mukana. Näyttö on laadultaan ja kirkkauden osalta erinomaisella tasolla ja 3:2 -kuvasuhde toimii erittäin hyvin netin selaamiseen sekä kirjoittamiseen.

Kirjoittaminen tietenkin on miellyttävää Laptop 3:n näppäimistöllä ja suurempi kosketuslevy on käytettävyydeltään mainio. Suorituskyky on hyvällä tasolla, kaikki ohjelmat ja muut avautuvat sen suuremmitta viiveitä. Tällä kannettavalla pärjää myös läpi koulu- tai työpäivän, sillä akunkesto yltää tyypillisessä käytössä jo 11,5 tuntiin saakka.

Yksi Laptop 3:n uudistuksista edeltään verratessa on USB-C -liitännän lisäys, joka on hieno homma. Liitäntöjä ei kuitenkaan löydy laitteesta kovin monipuolisesti, joten jos sinun tarvitsee kytkeä koneeseen useampi lisälaite langallisesti samalla kertaa, joudut käyttämään enemmän käteistä erilliseen sovittimen hankintaa tai sitten kannattaa katsoa muiden vaihtoehtojen suuntaan.

Kommentoi artikkelia