Testissä Asus Transformer Pad TF300T

Artikkelin kirjoittaja: Manu Pitkänen | 0 kommenttia

Transformer Pad: Luokkansa parhaimmistoa
Transformer Pad TF300T:llä Asus kurottaa 10-tuumaisten taulutietokoneidensa portfolion 399 euron hintasegmenttiin, josta löytyy Applen iPad 2:n lisäksi Samsungin Galaxy Tab 2 10.1. Padin pohjalla vaikuttaa ilmiselvästi aiemmin esitelty Transformer Prime, joka eroaa Padista lähinnä alumiinikuoren, LED-salaman ja kirkkaamman näytön ansiosta.

Transformer Pad on ehdottomasti hintakategoriansa parhaimpia Android-tabletteja. Se tarjoaa käytännössä kaiken sen mitä kalliimpi Primekin. Muovikuoret voivat olla joillekin ongelma, mutta minua se ei haitannut.

Kaiken kaikkiaan Padistä jäi erittäin positiivinen kuva, muutamista käyttöliittymän puutteista huolimatta. Androidin käyttö näppäimistöllä on kohtalaisen mukavaa (vaatii opettelua muutaman päivän), mutta ei missään nimessä optimaalista. Itse huomasin laittavani tabletin näppäimistöön vain sähköpostien kirjoittamisen ajaksi, muuten näppäimistö lojui toimettomana pöydällä.

TF300T on hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti markkinoiden paras 10-tuumainen Android-tabletti. Acerin Iconia Tab A510 pääsee teknisesti lähelle, mutta on muutaman kympin Transformer Padiä kalliimpi. Samsungin Galaxy Tab 2 10.1 maksaa vuorostaan yhtä paljon, mutta on teknisesti jäljessä Asukseen nähden. Vielä kun Asus saisi korjattua videoihin tulevan sirinän, voisi THG suositella Transformer Padin ostamista.

(Jutussa hyödynnetty yhdysvaltalaisen Tom's Hardwaren arvostelua.

Kommentoi artikkelia