AOC I2757Fh ja ViewSonic VX2770Smh: Kaksi 27” IPS-näyttöä

Artikkelin kirjoittaja: Teemu Laitila | 1 kommentti

Terävää kuvaa vuodelle 2013



Suurin osa käyttäjistä olisi todennäköisesti tyytyväisiä molempien näyttöjen tarjoamaan kuvanlaatuun, mutta voitto menee kuitenkin niukasti ViewSonicille sen paremman kontrastin ja mustan tason ansiosta. Muiden ominaisuuksien mennessä käytännössä tasan, VX2770Smh tarjoaa hieman enemmän iloa silmälle noin 40 prosenttia paremmalla kontrastisuhteellaan.



Loppujen lopuksi kumpikin näyttö on hyvä valinta, jos kiikarissa on kohtuuhintainen näyttö ilman tinkimistä kuvanlaadusta. AOC:n näyttö on jopa hieman ViewSonica halvempi, joten senkin ostamista voi suositella hyvillä mielin.



Molempien näyttöjen hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä. Tuoreen AH-IPS-tekniikan ansiosta ne tarjoavat tarkan värintoiston sekä loistavan kontrastin. Vaikka ne eivät ehkä sovellu täysin ammattimaiseen kuva- tai grafiikkatyön, ne ovat täydellinen valinta video- ja pelikäyttöön. Niiden 27 tuuman koko ja elokuviin sopiva 16:9 kuvasuhde ovat oiva yhdistelmä videokäytössä.
Kaikkein vaativimpien pelaajien kannalta IPS-paneelin vasteaika ei välttämättä ole riittävä, mutta AH-IPS-tekniikan tuomien parannusten avulla se on riittävän matala suurimmalle osalle käyttäjistä. Pelaajien lisäksi näyttöä voi huoletta suositella myös toimistokäyttöön.

kommentti 1

hannibal_pjv

Näihin artikkeleihin pitäisi ehdottomasti lisätä hinnat Suomessa! Muuten ovat aika turhia... IMHO
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/1021256
http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/1228355

Kommentoi artikkelia