Arvostelussa Asus Transformer Pad TF303CL

Artikkelin kirjoittaja: Valtteri Ahonen

Näyttö ja suorituskyky

Transformer Pad on saanut nyt 1080p FullHD-näytön ja se on hieno. Yksittäisiä pikseleitä ei yksinkertaisesti näe vaikka kuinka läheltä katsoisi, eli tämän kokoisessa näytössä tämän tarkkuuden ylittäminen olisi kokolailla turhaa. Epäilemättä näytöt tulevat lähivuosina tarkentumaan jopa 4K-tarkkuuksiin myös pienissä kokoluokissa, mutta oma mielipiteeni on se, että voitaisiin mieluummin keksittyä vaikkapa akkukeston parantamiseen.



TF303:n näyttö on siis todella tarkka ja tottelee kosketusta miellyttävän napakasti. Valikot rullailevat sulavasti ja nykimistä tapahtuu minimaalisen vähän. Tabletti toimii yksinkertaisesti hyvin ja sen käyttäminen on mukavaa. Kirkkaassa valossa näyttö heijastelee melko paljon ja on käytettävyydeltään keskitasoa.

AnTuTu-testissä tabletti sai 32438, joka on melko tarkalleen saman verran kuin pikkuveljensä. Se ei ole yllätys, sillä 64-bittinen suoritintyyppi on molemmissa sama, joskin 303:n Intel Atom kellottuu parhaimmillaan hieman kiivaammin. Teoriassa tulos tarkoittaa, että tabletilla onnistuu myös esimerkiksi raskaampien mobiilipelien pyörittäminen sulavasti, ja käytännön kokeilut myös vahvistivat tämän. Tehoja on laitteessa riittämiin, vaikkei uraa uurtavaa uutta tekniikkaa sisälleen kätkekään.

Kommentoi artikkelia