AOC AGON AG241QZ – FreeSync-näyttö Vegan partneriksi

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas

OSD-valikkoAOC on sijoittanut OSD-painikkeet näytön oikeaan alareunaan. Valikkoa voi ohjata joko erillisillä fyysisillä painikkeilla tai erillisellä säätimellä, joka helpottaa erityisesti pikaprofiilien käyttöä. Käyttäjä voi esimerkiksi hyödyntää FPS-peleissä profiilia joka vähentää varjojen syvyyttä ja näin helpottaa hahmottamaan vihollisia. Pelistä poistuessa profiilin voi vuorostaan helposti muuttaa takaisin normaaliin käyttötilaan, joka sopii paremmin selailuun tai valokuville.
OSD-valikko kattaa kaikki tarvittavat perusasetukset kirkkauden, kontrastin, saturaation ja värilämpötilan osalta. OSD-valikon paikkaa saa säädettyä vapaasti, ja valikosta löytyy tutut ominaisuudet kuten profiilivalinnat ja ns. low blue light -tila silmiä väsyttävän sinisen valon vähentämiseksi.

Pelitilassa tarjolla on myös erillinen low input lag -tila, joka ei toimi yhtä aikaa FreeSyncin kanssa. Syöttöviiveen määrä ei ole kuitenkaan merkittävä FreeSync päällä, joten suosittelemme tilaa vain niille, jotka vaativat äärimmäistä vastetta ja ovat valmiita elämään ilman V-Synciä ja kuvan repeilyn kanssa.

Kommentoi artikkelia