AMD Radeon HD 7970 GHz Edition

Artikkelin kirjoittaja: Panu Roivas | 2 kommenttia

Testitulokset: MediaConverter 7.5Vihoviimein laitteistopohjainen Video Codec Engine on valmis testattavaksi, kuusi kuukautta sen alkuperäisen julkaisun jälkeen.

AMD lähetti meille Arcsoftin MediaConverter 7.5 –sovelluksen, joka on erityisesti optimoitu VCE:lle. Asensimme sen innokkaasti nähdäkseeme kuinka yrityksen multi-stream H.265 –pakkaaja parantaa suoritusaikaa.

Valitettavasti tuloksena oli vastkkainen efekti, joka hidasti MPEG-2 ja H.264 –pakkausta verrattuna ylikellotettuun Core i7-3960X:ään.

Kaikille ei tietenkään ole omaa 1000 dollarin suoritinta 4,2 GHz kellotaajuudella, joten kysyimme AMD:ltä, mihin tarkoitukseen VCE on oikein suunnattu. Yrityksen mukaan VCE:n paikka on enimmäkseen avustavassa roolissa halvemman hintaluokan koneissa varustettuna Radeon HD 7800- tai 7700-sarjan korteilla. Lisäisimme tähän myös Trinity-perheen APU:t.

Ironisinta on kuitenkin se, että AMD:n tarjoama MediaConverter-versio tukee myös CUDA:a, ja Nvidian näytönohjaimet osoittavat, etteivät kaikki kortit antaudu Intelin suorittimelle.

kommenttia 2

G0lden_Kebab

"jonka pitäisi ajuripäivitysten siivittämänä jättää GTX 680 nielemään pölyä."

no ei nyt ihan...lähestulkoon rinta rinnan menevät.

ps: symbolinen voitto on kyllä uusi termi minulle

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. kesäkuuta, 2012 @ 17:34

hannibal_pjv

Hyvä, jotta ovat tasoissa! Kilpailu kiristyy ja toivottavasti näkyy saantien parannauttua hinnoissa.

Kommentoi artikkelia